Hur använder jag Trustpilots Google Chrome-tillägg?

Ha koll varje gång du är på webben. Ladda ner vårt Chrome-tillägg för att se ett företags stjärn-nivå när de dyker upp på internet.

När du har installerat Trustpilots Google Chrome-tillägg dyker en stjärna upp bredvid företagets namn när du söker på dem på Google eller Bing. Stjärnans färg motsvarar antalet stjärnor ett företag har på Trustpilot. En mörkgrön stjärna betyder att företaget har fem Trustpilot-stjärnor, medan en röd stjärna betyder att de bara har en.

Stjärnorna syns bara när du söker på någonting och företagets webbsida har omdömen på Trustpilot. Klicka på stjärnan för att gå till företagets profil på Trustpilot. Oavsett om du letar efter nyheter eller bara vill köpa ett par skor kommer du att ha koll på vilka företag du kan lita på.

Ladda ner tilläget

1. Ladda ner Trustpilot-tillägget.
  2. Klicka på Lägg till och sedan Lägg till tillägg för att bekräfta.

Tillägget installeras automatiskt.

Använd tillägget i dina sökresultat

Nu är det dags att testa ditt nya Trustpilot-tillägg.

1. Öppna Google Chrome och skriv ett företags namn, t.ex. Trustpilot, i sökfältet på Google eller Bing.
  2. Om ett företag har fått omdömen på Trustpilot syns en stjärna bredvid sökresultaten.
  3. Håll markören över Trustpilot-stjärnan för att se företagets Trustpilot-betyg och antal omdömen. Klicka "Read reviews" för att gå till företagets profil på Trustpilots webbsida.

Konfigurera tillägget

Redigera dina tilläggspreferenser för att välja vilka sökmotorer som ska få tillgång till tillägget och vilken Trustpilot-målsida du ska skickas till om du vill läsa omdömen om ett företag.

1. Högerklicka på Trustpilot-ikonen i verktygsfältet i Google Chrome.
  2. I rullgardinsmenyn klickar du på Options.
  3. I Trustpilots alternativ:
    • Välj din lokala Trustpilot-målsida i rullgardinsmenyn och klicka sedan på Spara.
    • Använd knapparna för att aktivera eller inaktivera tilläggen för sökmotorerna och klicka sedan på Spara.