​Platshållare och dynamiskt innehåll i inbjudningsmallen

Du kan redigera den optimerade mallen och använda Trustpilots platshållare i dina meddelanden för att enkelt göra dina e-mailutskick mer personliga.

Vad är en platshållare?

En platshållare är en kort text inom hakparenteser som säger till Trustpilot att infoga specifik information i mallen. Du kan till exempel enkelt tilltala alla dina kunder vid namn genom att skriva "Hej [Name]" i dina inbjudningsmallar.

För att skicka inbjudningar via Trustpilot anger du dina kunders data, till exempel namn, e-mailadress och referensnummer. I mallen ersätts platshållarna med denna data, vilket gör det möjligt att automatiskt skicka personliga e-mail till alla dina kunder.

Obs: Om du skapar en egen mall genom att anpassa Trustpilots optimerade mall kommer alla platshållare redan att finnas på plats. Du måste dock vara medveten om deras funktion, deras placering och vilken data de hämtar, så att dina e-mail ser ut som de ska efter att du anpassat dem.

Vilka platshållare kan jag använda i brödtexten i min mall?

[Name]

Visar kundens namn. Om det inte finns något namn i systemet ersätts platshållaren med "kund".

[DomainName]

Visar ditt domännamn på Trustpilot, dvs. det som kommer efter https://se.trustpilot.com/review/ i adressfältet på din offentliga profil.

[Order]

Visar referensnummer eller beställnings-ID.

[Stars]

Visar ett grafiskt element innehållande Trustpilots stjärnbetyg. Trustpilot-stjärnorna visas i fallande ordning med kryssrutor bredvid, så att dina kunder enkelt kan välja stjärnbetyg redan i inbjudan.

Vad är de andra platshållarna till för?

[Link]

Lägger till den obligatoriska omdömeslänken. Det är denna länk mottagaren klickar på för att lämna sitt omdöme.

Denna platshållare ska endast användas om du anger länkegenskaperna i fältet URL i textredigeraren, och inte i meddelandets brödtext.

[UnsubscribeLink]

Lägger till den obligatoriska avregistreringslänken.

Denna platshållare ska endast användas om du anger länkegenskaperna i fältet URL i textredigeraren, och inte i meddelandets brödtext.