Så här avregistrerar du dig från Trustpilots e-mailutskick

De flesta av våra e-mail innehåller en avregistreringslänk, då vi endast vill skicka e-mail som du registrerat dig för. Däremot finns det vissa e-mail som vi behöver kunna skicka till dig om du exempelvis glömt dina inloggningsuppgifter, eller vid andra kontorelaterade ärenden.

Vilka typer av e-mail kan jag avregistrera mig från?

Du kan avregistrera dig från e-mail gällande:

• Nya funktioner på Trustpilot
  • Inspiration
  • Dina omdömen: vem har haft nytta av dem?
  • Omdömesinbjudningar från företag

Obs: Vi kan endast avregistrera dig från omdömesinbjudningar som skickas via Trustpilots system. Företag kan fortfarande skicka inbjudningar via sitt egna system.

Avregistrera dig via en avregistreringslänk

Längst ner i de e-mail som du kan avregistrera dig från finns en avregistreringslänk, som i följande exempel:

Avregistreringslänk i e-post

När du klickar på avregistreringslänken i omdömesinbjudningar från företag får du två alternativ. Du kan antingen avregistrera dig från omdömesinbjudningar från det specifika företag som skickat omdömesinbjudningen, eller från samtliga företag som använder Trustpilot.

Formulär för avregistrering från omdömesinbjudningar

Avregistrera dig via ditt användarkonto på Trustpilot

Du kan också välja vilka e-mail som du vill ta emot genom att redigera dina profilinställningar:

1. Logga in på Trustpilot.com
  2. För markören till ditt namn längst upp till höger, och välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
  3. Scrolla ner till E-mailinställningar och konfigurera dina inställningar.
  4. Klicka på Spara e-mailinställningar.

E-postinställningar för användarkonto på Trustpilot

Återregistrera dig

Om du har klickat på en avregistreringslänk av misstag, kan du klicka på återregistrera i bekräftelsemeddelandet.

Återregistreringslänk

Du kan också återregistrera dig via ditt Trustpilot-konto:

1. Logga in på Trustpilot.com
    2. För markören över ditt namn längst upp till höger på sidan och välj Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
    3. Scrolla ner till E-mailinställningar och konfigurera dina inställningar.
    4. Klicka på Spara e-mailinställningar.

Vilka e-mail kan jag inte avregistrera mig från?

Du kan inte avregistrera dig från konto- och servicerelaterade utskick som vi behöver försäkra oss om att du tar del av. Detta gäller exempelvis om du har glömt dina inloggningsuppgifter eller om du behöver återställa dessa.

Det här omfattar också de e-mail du mottar när du registrerar dig på Trustpilot eller lämnar ett omdöme för första gången. Det första e-mailet du får från oss innehåller nämligen dina inloggningsuppgifter och annan viktig information om hur du ställer in ditt konto.

Om du inte vill ta emot några som helst konto- eller servicerelaterade e-mail kan du alltid radera ditt Trustpilot-konto och dina omdömen. Då kommer du inte att få några e-mail alls från Trustpilot.