​Kan jag avregistrera mig från Trustpilots e-mailutskick?

Du ska inte behöva ta emot någon information som du inte vill ha, så i de flesta Trustpilot-e-mail finns det en länk som du kan klicka på för att avregistrera dig. Om du vill kunna lämna omdömen på Trustpilot finns det dock vissa meddelanden som vi måste kunna skicka till dig.

Vad är det för meddelanden som inte har någon avregistreringslänk?

Vissa av våra e-mail har ingen avregistreringslänk; det finns nämligen konto- och servicerelaterade meddelanden som vi måste se till att du får. Du kan till exempel inte avregistrera dig från e-mail om dina inloggningsuppgifter, för om du glömmer ditt lösenord och behöver återställa det kan vi i så fall inte skicka ett nytt till dig!

Det finns heller ingen avregistreringslänk i e-mailen du får när du registrerar dig på Trustpilot eller lämnar ditt första omdöme. Detta första e-mail innehåller nämligen dina inloggningsuppgifter, samt viktig information om hur du ändrar dina inställningar – t.ex. hur du byter användarnamn eller redigerar dina omdömen.

Om du inte vill ta emot några som helst konto- eller servicerelaterade e-mail kan du alltid radera din profil och dina omdömen. Då kommer du heller inte att få några fler e-mail från Trustpilot.

Vilka typer av e-mail kan jag avregistrera mig från?

Det finns avregistreringslänkar i alla e-mail som rör:

• Dina omdömen
  • Inspiration
  • Tips om företag och produkter
  • Information om Trustpilot
  • Nya funktioner på Trustpilot

Vad händer när jag klickar på avregistreringslänken?

Om du är i USA och klickar på avregistreringslänken får du upp en lista med olika typer av e-mailutskick som du kan avregistrera dig från. Avmarkera rutorna för de e-mail du inte längre vill ta emot.

Om du är i Europa och klickar på avregistreringslänken avregistreras du automatiskt från alla typer av e-mailutskick som inte är servicerelaterade.

Kommer jag inte heller att få omdömesinbjudningar om jag avregistrerar mig från Trustpilots e-mailutskick?

Om du får ett e-mail från ett företag som bjuder in dig till att lämna ett omdöme innehåller detta e-mail en egen avregistreringslänk. Observera att om du avregistrerar dig via denna länk avregistrerar du dig från alla inbjudningar till att lämna omdömen på Trustpilot som skickas via våra automatiserade system – inte bara från företaget i fråga.

Jag råkade avregistrera mig av misstag. Kan jag återregistrera mig?

Om du har råkat klicka på avregistreringslänken av misstag och vill återregistrera dig direkt klickar du helt enkelt på återregistreringsknappen på skärmmeddelandet:

Du kan också gå in på ditt konto, klicka på Mina inställningar och återregistrera dig där.