​Så här lägger du till TrustBoxar på din webbsida med Trustpilots Magento-tillägg

Vill du hitta ett enkelt sätt att lägga till TrustBoxar på din webbsida? Vårt Magento-tillägg kräver varken tekniska kunskaper eller särskilt mycket tid.

I denna artikel lär du dig hur du lägger till en TrustBox direkt via Trustpilots Magento-tillägg. Om du inte har installerat Magento-tillägget än, se till att göra det först.

Lägg till en TrustBox via Magento

Logga in på din webbutiks Magento Admin. Om du använder Magento 1.x klickar du på System > Configuration, och om du använder Magento 2.x klickar du på Stores > Configuration. Därefter ändrar du "Current configuration scope" till Website och scrollar ner till Trustpilot-tillägget i menyn till vänster. Klicka på TrustBox-fliken.

Du kommer nu att se ett antal fält där du kan justera TrustBoxens utseende och placering.

Enable/Disable – TrustBoxar är enligt standardinställningarna inaktiverade. Välj Enabled för att visa TrustBoxen på din webbsida.

Template – Välj en av de kostnadsfria TrustBoxar som vårt tillägg stödjer: Review Collector, Micro Review Count Light eller Micro Review Count Dark.

Om du vill ha en mer avancerad TrustBox kan du läsa mer i denna guide.

Locale – Välj språk till TrustBoxen.

Position – Som standard visas TrustBoxen längst ner på webbsidan, men du kan också välja att placera den i valfritt hörn (övre vänstra, övre högra, nedre vänstra, nedre högra).

Padding X – Genom att ändra detta värde kan du flytta TrustBoxen till höger eller vänster längs den vågräta axeln.

Padding Y – Genom att ändra detta värde kan du flytta TrustBoxen upp eller ner längs den lodräta axeln.

När du är nöjd med din TrustBox-konfiguration klickar du på Save Config. Klart! Besök din webbsida för att se din nya TrustBox.