​Så här lägger du till TrustBoxar på din webbsida med Trustpilots Magento-tillägg

Vill du hitta ett enkelt sätt att lägga till TrustBoxar på din webbsida? Vårt Magento-tillägg kräver varken tekniska kunskaper eller särskilt mycket tid.

I denna artikel lär du dig hur du lägger till en TrustBox direkt via Trustpilots Magento-tillägg. Om du inte har installerat Magento-tillägget än, se till att göra det först.

Lägg till en TrustBox via Magento

Logga in på din webbutiks Magento Admin. Om du använder Magento 1.x klickar du på System > Configuration, och om du använder Magento 2.x klickar du på Stores > Configuration. Därefter ändrar du "Current configuration scope" till Website och scrollar ner till Trustpilot-tillägget i menyn till vänster. Klicka på TrustBox-fliken.

Du kommer nu att se ett antal fält där du kan justera TrustBoxens utseende och placering.

Enabled/Disabled – TrustBoxar är enligt standardinställningarna inaktiverade. Välj Enabled för att visa TrustBoxen på din webbsida.

Copy-paste TrustBox code snippet here – Klicka på Get TrustBox Code för att gå till Trustpilot Business. Därefter går du till Integrationer > TrustBox-biblioteket och väljer den TrustBox du vill visa på din webbsida. Klicka på Hämta kod, kopiera koden och gå tillbaka till Magento Admin. Klistra in koden i det tomma fältet.

Page – Vilken sida vill du placera din TrustBox på? Välj mellan Landing (målsida), Category (kategorisida) och Product (produktsida).

Position – Var på sidan vill du placera din TrustBox? Välj mellan Above element och Below element, dvs. ovanför eller under elementet som du väljer nedan.

TrustBox location selector – Justera din widgets placering.

När du är nöjd med din TrustBox-konfiguration klickar du på Save Config. Klart! Besök din webbsida för att se din nya TrustBox.