Dela och visa upp dina omdömen

Bygg upp förtroendet för din verksamhet hos nya kunder och få dina befintliga kunder att återvända.

Kom igång nu

Trustpilot erbjuder många olika sätt att dela och visa upp ditt företags omdömen, TrustScore och stjärnbetyg. På det sättet visar du att du är öppen för feedback, och det kan leda till fler omdömen från både nuvarande och potentiella kunder.

Dela företags- eller platsomdömen på sociala medier

1. Logga in på ditt företagskonto och välj Omdömen > Företagsomdömen.

1. Här hittar du alla dina företagsomdömen. Leta upp omdömet som du vill dela och klicka på Dela under omdömet.

Observera: Beroende på ditt prispaket, kan du ha tillgång vår Bildgenerator, som du kan använda för att stajla ditt omdöme innan du delar det.
  1. Under Eller dela direkt väljer du vilken social plattform som du vill dela omdömet på.

1. Anslut eller logga in på ditt konto för sociala medier i popup-fönstret. Välj var du vill dela omdömet och följ sedan stegen.

Dela produktomdömen på sociala medier

1. Logga in på ditt företagskonto och välj Omdömen > Produktomdömen.

1. Här hittar du alla dina produktomdömen. Leta upp omdömet som du vill dela och klicka på Dela under omdömet.

1. Under Eller dela direkt väljer du vilken social plattform som du vill dela omdömet på.

1. Anslut eller logga in på ditt konto för sociala medier i popup-fönstret. Välj var du vill dela omdömet, och följ sedan stegen.

Visa upp omdömen med TrustBoxar

Visa upp dina omdömen med TrustBoxar – våra integrerade widgets som låter dig visa dina kunders feedback direkt på din webbsida eller i din marknadsföring. Med TrustBoxar kan du visa upp dina omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg.

Visa upp omdömen via Facebook-fliken

Trustpilots Facebook-flik kopplar din företagsprofil på Trustpilot till ditt företags Facebook-sida. Du kan visa din TrustScore, ditt stjärnbetyg och upp till 50 av dina senaste omdömen på din företagsprofil på Facebook.

Visa upp omdömen med marknadsföringsmaterial från Trustpilot

Du kan använda vårt marknadsföringsmaterial för att visa upp dina omdömen på sociala medier och i dina reklamkampanjer. Vi har skapat bilder, logotyper och mallar för dig att använda i både tryckt material och digitala kanaler.

Nästa Trustpilots Facebook-flik