Så kan du dela och visa upp dina omdömen

Bygg upp förtroendet för din verksamhet hos nya kunder och få dina befintliga kunder att återvända.

Kom igång nu

Du kan dela och visa upp ditt företags omdömen, TrustScore och stjärnbetyg på flera olika sätt. När du visar upp dina omdömen och betyg på din webbplats eller i sociala medier signalerar du att ditt företag välkomnar feedback. Detta kan uppmuntra fler kunder till att lämna omdömen om ditt företag.

En viktig sak att tänka på innan du delar dina omdömen är att du antingen behöver be omdömeslämnaren om tillåtelse att använda dennes omdöme eller se till så att omdömet är helt anonymt. Detta gäller dock inte när du visar upp omdömen i TrustBox-widgetar eller i vår Bildgenerator.

Dela dina företags- eller platsomdömen i sociala medier

1. Logga in på ditt företagskonto och välj Omdömen > Företagsomdömen.

1. Här hittar du alla dina företagsomdömen. Leta upp omdömet som du vill dela och klicka på Dela.

Observera: Beroende på vilket prispaket du har, kan det hända att du har tillgång till vår Bildgenerator som du kan använda för att stajla ditt omdöme innan du delar det.
  1. Välj vilken plattform du vill dela omdömet på.

1. Anslut eller logga in på ditt konto för sociala medier i popup-fönstret. Välj var du vill dela omdömet och följ sedan stegen.

Dela dina produktomdömen i sociala medier

1. Logga in på ditt företagskonto och välj Omdömen > Produktomdömen.

1. Här hittar du alla dina produktomdömen. Leta upp omdömet som du vill dela och klicka på Dela.

Observera: Beroende på vilket prispaket du har, kan det hända att du har tillgång till vår Bildgenerator som du kan använda för att stajla ditt omdöme innan du delar det.
  1. Under Eller dela direkt väljer du vilken social plattform som du vill dela omdömet på.

1. Anslut eller logga in på ditt konto för sociala medier i popup-fönstret. Välj var du vill dela omdömet och följ sedan stegen.

Visa upp omdömen med TrustBox-widgetar

Visa upp dina omdömen direkt på din webbplats med integrerade widgetar. Med våra widgetar kan du visa upp dina omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg.

Visa upp omdömen med marknadsföringsmaterial från Trustpilot

Du kan använda vårt marknadsföringsmaterial för att visa upp dina omdömen på sociala medier och i dina reklamkampanjer. Vi har skapat bilder, logotyper och mallar för dig att använda i både tryckt material och digitala kanaler.