​​Dela dina omdömen

Att sprida ordet om sin Trustpilot-profil är ett av de bästa sätten att få fler omdömen – för vad är poängen med att ha en profil om ingen känner till den?

Ju fler som känner till att ditt företag finns på Trustpilot, desto fler kommer att lämna omdömen! Och ju fler omdömen ditt företag har på Trustpilot, desto lättare blir det för potentiella kunder att se hur pålitliga ni är.

Det finns flera olika sätt att informera dina kunder om Trustpilot.

Sociala medier

De flesta företag har idag någon form av närvaro på sociala medier.

Genom att dela din Trustpilot-profil på sociala medier och bjuda in dina kunder till att lämna omdömen om ditt företag visar du att du gärna tar emot feedback.

Ett besök på din Trustpilot-profil med en titt på dina omdömen kan till och med vara det som får en potentiell kund till att handla hos dig.

Dela individuella omdömen

Du kan dela individuella omdömen med hjälp av Dela-knappen som du hittar under varje omdöme på ditt företagskonto. Med denna knapp kan du dela omdömet på Facebook, Twitter, Google+ eller LinkedIn. Du hittar den bredvid knapparna Svara och Rapportera.

TrustBoxar

När du gör anspråk på din profil på Trustpilot får du tillgång till delar av vårt widget-bibliotek – våra så kallade TrustBoxar.

Genom att placera en TrustBox på en väl vald plats på ditt företags webbsida får du möjlighet att visa upp din TrustScore, ditt antal omdömen och det faktum att du har en Trustpilot-profil för besökare som ännu inte har bestämt sig för om de ska handla hos ditt företag eller ej.

I många fall kan en TrustBox vara precis det som behövs för att en potentiell kund ska välja just ditt företag.

Föregående Grundinställningar

Nästa Praktisk information