Skicka företagsomdömesinbjudningar genom att ladda upp en fil med kunddata

Om du vill bjuda in kunder till att skriva företagsomdömen, kan du skapa en CSV-fil med kunddata och importera den till ditt företagkonto på Trustpilot. Så här gör du:

VIKTIGT

● Från och med den 1 oktober 2020 kommer alla nya kunder som registrerar sig på Trustpilot att kunna skicka omdömesinbjudningar genom att ladda upp en fil med kunddata fram till 90 dagar efter första användningen av denna inbjudningsmetod.

Nuvarande kunder som abonnerar på något av våra betalpaket kommer kunna skicka omdömesinbjudningar via filuppladdning fram till 90 dagar efter det datum då kontraktet förnyas nästa gång eller efter 1 november 2020.

Nuvarande kunder som använder vårt gratispaket kommer att kunna skicka omdömesinbjudningar via filuppladdning fram till 90 dagar efter första användningen av denna inbjudningsmetod, eller efter 1 oktober 2020.

1. Logga in på ditt företagskonto och klicka på Samla in omdömen. Klicka på Få omdömen och därefter på Pröva ett annat sätt att få omdömen.
  2. Klicka på Välj fil och ladda upp din CSV-fil. Kolumnerna i CSV-filen måste innehålla följande data, i följande ordning:
    • Kundens e-post
    • Kundnamn
    • Referensnummer

1. Kontrollera att dina kunddata är korrekta och klicka på Fortsätt.
  2. Ange din avsändarinformation i fältet Avsändarnamn. Välj sedan svars-e-mailadressen, vilken inbjudan ska skickas från, från rullgardinsmenyn. Klicka på Fortsätt.

1. Du kommer till sidan Skapa e-mailinbjudan. Klicka på Välj mall.

1. Under Trustpilots optimerade mallar väljer du språket och mallen som du vill använda för din inbjudan. Klicka på Välj denna mall.
  2. I rullgardinsmenyn under Vilken målsida vill du att din inbjudan dirigerar dina kunder till? väljer du den lokala Trustpilot-webbsida som du vill skicka dina kunder till så att de kan skriva sina omdömen. Klicka därefter på Nästa.

1. Kontrollera vad som står. Om du tycker det ser bra ut, klickar du på Skicka inbjudningar.