Skicka företagsomdömesinbjudningar genom att ladda upp en fil med kunddata

Denna funktion ingår i Standard-paketet. Uppgradera nu

Om du vill bjuda in kunder till att skriva företagsomdömen, kan du skapa en CSV-fil med kunddata och ladda upp den till ditt företagskonto på Trustpilot.

Alla nya kunder som registrerar sig på Trustpilot kommer att kunna skicka omdömesinbjudningar genom att ladda upp en fil med kunddata fram till 90 dagar efter första användningen av denna inbjudningsmetod. Detta gäller både de kunder som använder vår plattform gratis och de som är betalkunder.

1. Logga in på ditt företagskonto och klicka på Samla in omdömen. Klicka på Få omdömen och därefter på Pröva ett annat sätt att få omdömen.
  2. Klicka på Välj fil och ladda upp din CSV-fil. Kolumnerna i CSV-filen måste innehålla följande data, i följande ordning:
    • Kundens e-postadress
    • Kundens namn
    • Referensnummer

1. Kontrollera att dina kunddata är korrekta och klicka på Fortsätt.
  2. Ange din avsändarinformation i fältet Avsändarnamn. Välj sedan från vilken svarsadress inbjudan ska skickas från i rullgardinsmenyn. Klicka på Fortsätt.

1. Du kommer till sidan Skapa e-postinbjudan. Klicka på Välj mall.

1. Under Trustpilots optimerade mallar väljer du språket och mallen som du vill använda för din inbjudan. Klicka på Välj denna mall.
  2. I rullgardinsmenyn under Vilken målsida vill du att din inbjudan dirigerar dina kunder till? väljer du den lokala Trustpilot-webbsida som du vill skicka dina kunder till så att de kan skriva sina omdömen. Klicka därefter på Nästa.

1. Kontrollera vad som står. Om du tycker det ser bra ut, klickar du på Skicka inbjudningar.