Så skickar du inbjudningar genom att ladda upp en fil med kunddata (företagsomdömen)

För att bjuda in dina kunder till att lämna företagsomdömen kan du välja att skapa en CSV-fil med relevant kunddata. Så här gör du.

VIKTIGT

● Från och med den 1 oktober 2020 kommer alla nya kunder som registrerar sig på Trustpilot att kunna skicka omdömesinbjudningar genom att ladda upp en fil med kunddata fram till 90 dagar efter första användningen av denna inbjudningsmetod.

Nuvarande kunder som abonnerar på något av våra betalpaket kommer kunna skicka omdömesinbjudningar via filuppladdning fram till 90 dagar efter det datum då kontraktet förnyas nästa gång eller efter 1 november 2020.

Nuvarande kunder som använder vårt gratispaket kommer att kunna skicka omdömesinbjudningar via filuppladdning fram till 90 dagar efter första användningen av denna inbjudningsmetod, eller efter 1 oktober 2020.

1. Logga in på ditt företagskonto och klicka på Samla in omdömen > Bjud in kunder.
  2. Välj Ladda upp en fil – företagsomdömen under Bjud in manuellt.
  3. Klicka på Välj fil och ladda upp din CSV-fil. Kolumnerna i CSV-filen måste innehålla följande data, i följande ordning:
  • Kundens e-mail
  • Kundens namn
  • Referensnummer

1. Kontrollera att dina kunddata är korrekta och klicka på Fortsätt.
  2. Ange din avsändarinformation i fältet Avsändarnamn. Välj sedan svars-e-mailadressen, som inbjudan ska skickas från, från rullgardinsmenyn. Klicka på Fortsätt.

1. Klicka på Välj mall under Skapa e-mailinbjudan.

1. Under Trustpilots optimerade mallar väljer du språket och mallen som du vill använda för din inbjudan. Klicka på Välj denna mall.
  2. I rullgardinsmenyn under Vilken målsida vill du att din inbjudan dirigerar dina kunder till? väljer du den lokala Trustpilot-webbsida som du vill skicka dina kunder till så att de kan skriva sina omdömen. Klicka på Nästa.

1. Kontrollera att uppgifterna stämmer. Om du tycker det ser bra ut, klickar du på Skicka inbjudningar.