​Praktisk information

Bekanta dig med Trustpilots plattform och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av ditt företagskonto.

På denna sida har vi samlat information som hjälper dig att komma igång med Trustpilot.

Trustpilot-terminologi

I vår ordlista hittar du förklaringar till termer och koncept som används på Trustpilot. Titta gärna igenom den för att få lite bättre koll på vår plattform.

Supportcenter

Vårt supportcenter innehåller hundratals artiklar och guider som hjälper dig att komma igång med Trustpilot. Här kan du lära dig hur du loggar in, kommer igång med ditt företagskonto, bjuder in kunder och börjar samla in omdömen.

När du har kommit igång med det mest grundläggande finns det även massor av artiklar om hur du effektiviserar våra system. Vi vill att du ska kunna använda Trustpilot till att identifiera dina styrkor, svagheter och möjliga förbättringsområden, samt till att skapa en bättre interaktion med dina kunder och stärka ditt varumärke.

Kontakta support

Om du har några frågor om Trustpilot eller problem som du behöver hjälp med är du välkommen att kontakta vårt supportteam. Fyll i vårt kontaktformulär som du hittar genom att klicka på Kontakta support längst upp på sidan i supportcentret.

Du kan också kontakta supportteamet via telefon eller via vår livechatt mellan 9.00 och 24.00 (CET). Observera att du kan behöva uppgradera till ett annat paket för att få tillgång till denna tjänst.

Videoguider på YouTube

Om du vill veta mer om Trustpilot och vår plattform rekommenderar vi att du besöker vår YouTube-kanal.

Där hittar du massor av videor – allt från intervjuer med våra partners och medarbetare till steg-för-steg-guider till några av våra mer komplicerade funktioner.

Prenumerera gärna på vår kanal, så missar du aldrig en ny video!

Följ oss på sociala medier

Håll dig uppdaterad om allt som har med Trustpilot att göra genom att följa oss på sociala medier. Du hittar oss på Facebook och Twitter.

Funktioner på företagskontot

När du öppnar ett företagskonto på Trustpilot kan du välja mellan fyra olika paket:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise

Alla paket innehåller funktioner som ger dig möjlighet att:

• Redigera din företagsprofil på Trustpilot
  • Få aviseringar om nya omdömen
  • Besvara dina omdömen
  • Be dina kunder att lämna referensnummer och använda vår Hitta användare-funktion
  • Skapa integrationer med e-handelsappar
  • Skicka inbjudningar
  • Skicka inbjudningspåminnelser
  • Få Google Seller Ratings samt Bing & Yahoo Merchant Reviews
  • Använda våra enklaste TrustBoxar
  • Dela dina omdömen på sociala medier med ett enda klick
  • Se din omdömesstatistik
  • Använda vårt supportcenter, inklusive vår chatt och e-mailsupport

Lite-, Pro-, och Enterprise-paketen har olika priser. Beroende på vilket paket du väljer får du tillgång till en viss uppsättning extrafunktioner, till exempel ett större urval av TrustBoxar och fler inbjudningar per månad.

Klicka här för att få reda på mer om vad som ingår i de olika paketen.

Föregående Dela dina omdömen

Nästa Tips & råd