Praktisk information

Bygg upp förtroendet för din verksamhet hos nya kunder och få dina befintliga kunder att återvända.

Kom igång nu

Bekanta dig med Trustpilots plattform och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att få ut mesta möjliga av ditt företagskonto.

På denna sida har vi samlat information som hjälper dig att komma igång med Trustpilot.

Supportcenter

Vårt supportcenter innehåller hundratals artiklar och guider som hjälper dig att komma igång med Trustpilot. Här kan du lära dig hur du loggar in, kommer igång med ditt företagskonto, bjuder in kunder och börjar samla in omdömen.

När du har kommit igång med det mest grundläggande finns det även massor av artiklar om hur du effektiviserar våra system. Vi vill att du ska kunna använda Trustpilot till att identifiera dina styrkor, svagheter och möjliga förbättringsområden, samt till att skapa en bättre interaktion med dina kunder och stärka ditt varumärke.

Kontakta vårt supportteam

Har du några frågor om Trustpilot eller behöver du hjälp med något? Då kan du kontakta vårt supportteam. Fyll i vårt kontaktformulär, så återkopplar en av våra medarbetare till dig. Du hittar kontaktformuläret genom att klicka på Kontakta support längst upp på startsidan i vårt supportcenter.

Vissa kunder kan också kontakta supportteamet via telefon eller via vår livechatt mellan kl. 9.00 och 24.00 (CET). Observera att du kan behöva uppgradera till ett annat paket för att få tillgång till denna tjänst.

Videoguider på YouTube

Om du vill veta mer om Trustpilot och vår plattform rekommenderar vi att du besöker vår YouTube-kanal.

Där hittar du massor av videor – allt från intervjuer med våra partners och medarbetare till steg-för-steg-guider till några av våra mer komplicerade funktioner.

Prenumerera gärna på vår kanal, så missar du aldrig en ny video!

Följ oss på sociala medier

Håll dig uppdaterad om allt som har med Trustpilot att göra genom att följa oss på sociala medier. Du hittar oss på Facebook och Twitter.

Funktioner på företagskontot

På vår sida med Trustpilots paket och priser hittar du flera alternativ att välja mellan när du ska starta ett företagskonto på Trustpilot.

Beroende på vilket paket du väljer, kan du få tillgång till funktioner som ger dig möjlighet att:

• Redigera din företagsprofil på Trustpilot
  • Få aviseringar om nya omdömen
  • Besvara omdömen
  • Be dina kunder att lämna referensnummer och använda vår Hitta användare-funktion
  • Skapa integrationer med e-handelsappar
  • Skicka inbjudningar
  • Skicka inbjudningspåminnelser
  • Uppnå Google Seller Ratings, samt Bing och Yahoo Merchant Reviews
  • Använda våra enklaste TrustBoxar
  • Dela dina omdömen på sociala medier med ett enda klick
  • Se din omdömesstatistik
  • Använda vårt supportcenter, inklusive vår chatt och e-mailsupport

Föregående Dela dina omdömen

Nästa Tips & råd