​Praktisk information

Vi vet hur det är att vara nybörjare. Ibland behöver man bara en liten knuff i rätt riktning.

I denna artikel har vi samlat information som är relevant för dig som precis håller på att komma igång med Trustpilot. Sätt gärna ett bokmärke på sidan så att du kan återvända till den när du behöver!

Trustpilot-terminologi

För att du ska kunna hänga i vårt språkbruk vi skapat en ordlista med Trustpilot-specifik terminologi.

Har du kört fast?

Om du behöver hjälp är första anhalten alltid vårt supportcenter. Det innehåller hundratals artiklar, guider och webbseminarier som hjälper dig att komma till rätta med de vanligaste problemen.

Vi har lagt ner mycket arbete på vårt supportcenter och det utvecklas fortlöpande – både genom nytt innehåll och genom uppdateringar av befintligt innehåll.

Om du har en fråga om Trustpilots plattform finns det en stor chans att du kommer att hitta svaret i supportcentret!

Besök Trustpilots supportcenter nu

Har du frågor?

Du kan kontakta oss när som helst via vårt kontaktformulär som du hittar genom att klicka på Kontakta support längst upp på sidan i supportcentret.

Om du behöver prata med någon direkt kan du höra av dig till vårt supportteam mellan 9.00 och 24.00 (CET).

Detta gör du via vår livechatt som du hittar längst ner till höger på sidan i supportcentret.

Vill du fördjupa dig ännu mer?

Kunskap är makt! Ett enkelt sätt att få reda på mer om Trustpilot är genom vår YouTube-kanal.

Där hittar du massor av videor – allt ifrån intervjuer med våra partners och medarbetare till steg-för-steg-guider till några av våra mer komplicerade funktioner.

Prenumerera gärna på vår kanal, så missar du aldrig en ny video!

Gå till Trustpilots YouTube-kanal

Vill du följa oss på sociala medier?

Håll dig uppdaterad om allt som har med Trustpilot att göra genom att följa oss på sociala medier.

Hitta oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Våra paket i korthet

Trustpilots företagskunder kan välja mellan fyra olika paket.

Alla företagskunder – även de som använder vårt kostnadsfria Free-paket – kan göra följande:

• Redigera sin företagsprofilsida på Trustpilot
  • Få aviseringar om nya omdömen
  • Besvara sina omdömen
  • Be sina kunder att lämna referensnummer och använda vår Hitta användare-funktion
  • Skapa integrationer med e-handelsappar
  • Skicka inbjudningar
  • Skicka inbjudningspåminnelser
  • Få Google Seller Ratings samt Bing & Yahoo Merchant Reviews
  • Använda våra enklaste TrustBoxar
  • Dela sina omdömen på sociala medier med ett enda klick
  • Se sin statistiköversikt
  • Använda vårt onlinesupportcenter, inklusive vår chatt och e-mailsupport

Paketen Lite, Pro och Enterprise är avgiftsbelagda och har sina egna uppsättningar funktioner, t.ex. tillgång till bättre TrustBoxar och ett större antal inbjudningar per månad.

Klicka här för att få reda på mer om vad som ingår i de olika paketen.

Föregående Dela dina omdömen

Nästa Tips & råd