Var visas mina omdömen?

För oss är det viktigt att du kan göra din röst hörd, och därför kan dina omdömen på Trustpilot visas på ett antal olika ställen. I den här artikeln går vi igenom var du kan hitta dina omdömen, vilka som kan läsa dem och hur du själv kan ta del av dem.

1. På företagets Trustpilot-profil

Du kan alltid hitta ditt omdöme på Trustpilot-profilen för företaget som omdömet handlar om. Det är det enda stället där ditt omdöme garanterat kommer visas offentligt.

Andra omdömen kommer så småningom visas ovanför ditt omdöme, vilket innebär att ditt omdöme kommer visas längre ner på sidan. På företagets profilsida kan du filtrera omdömena efter stjärnbetyg och språk för att enklare hitta ditt omdöme.

2. På Trustpilot

Ditt omdöme kan dyka upp på andra ställen på Trustpilots webbsida. Vissa av dessa sidor är synliga för alla, medan andra endast kan ses av dig och dina vänner.

• Mina omdömen - Varje omdömeslämnare har en personlig profil på Trustpilot, och varje omdöme du skriver läggs till i sektionen Mina omdömen på din profil. Klicka på din profilikon längst upp till höger på Trustpilots webbsida, och klicka därefter på Mina omdömen i rullgardinsmenyn.
  • Vänners omdömen - Om du har anslutit ditt Trustpilot-konto till ditt Facebook-konto kan dina omdömen även visas under dina vänners Mina omdömen-sektioner, liksom deras omdömen under din. Du kan inaktivera detta genom att redigera dina inställningar för sociala medier.
  • Trustpilots startsida – På vår startsida visar vi upp några av de senaste omdömena om olika företag. Dessa byts ut så fort det publiceras nyare omdömen. Vi får in hundratusentals nya omdömen varje dag, så sannolikheten för att just ditt ska synas på vår startsida är ganska liten – och om det skulle dyka upp är det under en mycket kort period.

3. Hos företaget

Ett företag kan välja att visa upp ditt omdöme på sin webbplats, sina sociala medier eller i sin marknadsföring.

• På deras webbsida - TrustBoxar är widgets som företag har på sina webbsidor för att visa upp kundomdömen. Innehållet hämtas från Trustpilot och uppdateras regelbundet, så det är mindre sannolikt att gamla omdömen dyker upp här.

• Facebook – Om ett företag som du har lämnat ett omdöme om har aktiverat Trustpilot-pluginen på sin Facebook-sida kan dina omdömen även komma att visas där, under den separata fliken Trustpilot Reviews.

• Marknadsföring – Vi har en funktion för företagsanvändare som heter Bildgenerator som låter företag välja ut ett citat från ett omdöme, lägga till en bakgrundsbild och dela den på deras webbsidor och sociala medier. På så sätt kan företag sprida sina favoritomdömen till fler potentiella kunder på ett visuellt engagerande sätt.

4. I Googles sökresultat

Vi är en Google Partner, vilket innebär att dina omdömen på Trustpilot kan räknas in i Google Seller Ratings eller Google Product Ratings. Google kan även visa upp ditt omdöme när omdömen om företaget visas.

Föregående Skriv ett omdöme

Nästa Hantera dina omdömen