Hur ändrar jag profilbild på Trustpilot?

Koppla ett ansikte till ditt namn. Ladda upp en profilbild för att identifiera dig själv och visa andra omdömeslämnare att du är en riktig person som har haft äkta serviceupplevelser.

Om du har registrerat dig via e-mail, blir din profilbild en grå siluett per automatik. Ändra profilbilden för att visa människor att du är en riktig, levande person vars åsikter de bör lyssna på när de samlar information om företag.

Så ändrar du din profilbild

1. Trustpilots hemsida pekar du på ditt namn längst upp till höger. Välj sedan Mina inställningar i rullgardinsmenyn.
  2. Under Personliga inställningar klickar du på Ladda upp profilbild.
  3. Välj en fil som du vill ladda upp och klicka på Öppna.

Klicka på Ta bort min bild för tillfället för att ta bort din profilbild.

Obs: När du har laddat upp din bild kan det ta upp till 20 minuter för den att synas på Trustpilot.

Vad kan jag använda som profilbild?

Din profilbild kan vara lika färgglad och kreativ som du själv är. Men här kommer några tips att tänka på när du väljer en bild:

• Din bild bör ha en minimihöjd och -bredd på 73px. Du kan använda filformaten .jpeg, .png, .gif, .bmp och .tiff.
  • Se till så att du har rättigheterna till att använda bilden.
  • Använd inte företagslogotyper eller reklam.
  • Undvik bilder som har stötande innehåll. Ingen hatpropaganda. Inga svordomar. Inga nakenbilder.

Om du är osäker kan du läsa Trustpilots användarriktlinjer för att se till så att ditt foto är tillåtet.

Måste jag ha en profilbild?

Nej. Om du föredrar att inte visa en profilbild behöver du inte ladda upp någon. Då kommer den grå siluetten att vara kvar som en platshållare.