Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Frågor och svar om ditt företagskonto och dina faktureringsuppgifter

Det händer säkert att du har frågor angående ditt konto. Därför har vi satt ihop denna lista där du kan hitta svar på några av de vanligaste frågorna.

Vem är min Customer Success-manager?

Logga in på ditt företagskonto för att se namnet på din Customer Success-manager (CSM). För muspekaren över ditt namn längst upp till höger på sidan och klicka på Kontakta oss i rullgardinsmenyn.

Kontakta oss-sidan hittar du namn och kontaktuppgifter till din CSM (under "Din kontaktperson"). Om du abonnerar på Free-paketet hänvisas du i stället till vårt supportcenter.

Hur ändrar jag mina fakturerings- eller betalningsuppgifter?

Kontakta din CSM direkt om du vill ändra dina kontouppgifter.

Mitt företags momsregistreringsnummer har ändrats. Hur meddelar jag er om detta?

Meddela din CSM direkt om ändringar gällande ditt konto.

Jag har en fråga om min faktura. Vem ska jag höra av mig till?

Kontakta din CSM om du har några frågor. Om hen inte själv kan hjälpa dig hänvisas du till rätt avdelning.

Hur får jag tag på en kopia av min faktura?

Kontakta din CSM för en kopia av din faktura.

På vilka sätt kan jag betala min faktura?

Du kan betala din faktura på följande sätt:

• Återkommande betalningar via kreditkort
  • Engångsbetalningar via kreditkort
  • PayPal
  • Banköverföring

Länken till kreditkortsbetalning på min faktura fungerar inte. Vad ska jag göra?

URL:en på din faktura är en förkortad version av den fullständiga webbadressen, då denna är så lång att den skulle uppta flera rader på fakturan.

Eftersom alla våra fakturor skickas elektroniskt är det bäst att helt enkelt klicka på länken. Du bör inte skriva in adressen manuellt i adressfältet, eftersom du då kommer att missa viktiga delar av den.

Vem kontaktar jag om jag vill uppgradera eller ändra något på mitt Trustpilot-konto?

Din CSM är din primära kontaktperson för alla frågor gällande ditt konto, inklusive eventuella ändringar som t.ex. uppgraderingar, tillägg och avbokningar.

Var hittar jag kontraktets förnyelsedatum?

Du hittar denna information på din kopia av kontraktet. Om du inte har en kopia av kontraktet till hands kan du be din CSM om hjälp.

Jag skulle vilja ha rådgivning om hur jag optimerar mitt konto, t.ex. inbjudningsmetoder, konvertering, trafik, nya funktioner etc. Vem ska jag prata med?

Din CSM bokar gärna in ett samtal med dig där ni kan gå igenom alla frågor du har angående optimeringen av ditt konto.