Frågor och svar om ditt företagskonto och dina faktureringsuppgifter

Det händer säkert att du har frågor gällande ditt konto. Därför har vi satt ihop denna lista där du kan hitta svar på några av de vanligaste frågorna.

Vem är min Customer Success-manager?

Du hittar namnet på din Customer Success-manager genom att logga in på ditt företagskonto, föra muspekaren över ditt namn längst upp till höger och klicka på Kontakta oss.

Du omdirigeras då till en sida där du hittar kontaktuppgifterna till din Customer Success-manager. Om du abonnerar på ett gratispaket omdirigeras du i stället till vårt supportcenter.

Hur ändrar jag mina fakturerings- eller betalningsuppgifter?

Ändringar på ditt konto gör du lättast genom att kontakta din Customer Success-manager direkt.

Mitt företags momsregistreringsnummer har ändrats. Hur meddelar jag er om detta?

Precis som med dina fakturerings- och betalningsuppgifter gör du lättast ändringar på ditt konto genom att kontakta din Customer Success-manager direkt.

Jag har en fråga om min faktura. Vem ska jag höra av mig till?

I första hand är det bäst att kontakta din Customer Success-manager, som antingen själv hjälper dig eller hänvisar dig till rätt avdelning.

På vilka sätt kan jag betala min faktura?

Du kan betala på följande sätt:

• Återkommande betalningar via kreditkort
  • Engångsbetalningar via kreditkort
  • PayPal
  • Banköverföring

Klicka här för mer information om olika betalningsmetoder.

Varför fungerar inte länken till kreditkortsbetalning på min faktura?

URL:en på din faktura är en förkortad version av den fullständiga webbadressen, då denna är så lång att den skulle uppta flera rader på fakturan.

Eftersom alla våra fakturor skickas elektroniskt är det bäst att helt enkelt klicka på länken. Det går inte att skriva in adressen manuellt i adressfältet, eftersom du då kommer att missa vissa delar av den.

Vem kontaktar jag om jag vill uppgradera eller ändra något på mitt Trustpilot-konto?

Din Customer Success-manager är din huvudsakliga kontaktperson när det gäller alla typer av kontorelaterade frågor, såsom ändringar, uppgraderingar, tillägg och annulleringar.

Var hittar jag kontraktets förnyelsedatum?

Du hittar denna information på din kopia av kontraktet. Om du inte har en kopia av kontraktet till hands kan du få hjälp genom att kontakta din Customer Success-manager.

Jag skulle vilja ha rådgivning om hur jag optimerar mitt konto, t.ex. inbjudningsmetoder, konvertering, trafik, nya funktioner etc. Vem ska jag prata med?

Din Customer Success-manager bokar gärna in ett samtal med dig där ni kan gå igenom alla frågor du har angående optimeringen av ditt konto.