​Hur betalar jag min Trustpilot-faktura?

Du som är Trustpilot Business-kund och abonnerar på ett av våra betalpaket kan betala dina fakturor på ett antal olika sätt.

Automatisk betalning via kreditkort

Du kan betala dina fakturor automatiskt via kredit- eller betalkort.

Detta är den smidigaste betalningsmetoden, då fakturabeloppet dras automatiskt på samma datum varje månad utan krav på någon ytterligare åtgärd från din sida. Om dina kortuppgifter ändras måste du dock meddela din Customer Success-manager.

Fler och fler av våra kunder väljer denna metod, eftersom den gör det möjligt att ägna mer tid åt andra delar av verksamheten och dessutom minskar risken för att missa förfallodatum.

Kontakta Trustpilots ekonomiavdelning eller prata med din Customer Success-manager för att upprätta automatisk betalning. Vi accepterar VISA betal- och kreditkort, Mastercard och American Express.

Betalning via banköverföring

Du kan överföra hela fakturabeloppet via en direkt banköverföring.

På din faktura hittar du all information du behöver för detta, inklusive Trustpilots kontouppgifter.

För att kunna göra en banköverföring behöver du kontakta din bank. Det går ofta att betala fakturor online eller via en mobilapp, men eftersom olika banker erbjuder olika tjänster bör du själv undersöka vilka alternativ du har.

Obs: Om ditt företag inte är baserat i Danmark, Storbritannien eller USA måste du betala via internationell banköverföring. Detta kan din bank också hjälpa dig med.

Betalning via kreditkort eller PayPal

Vi tar även emot engångsbetalningar via kreditkort eller PayPal.

Om du vill använda denna betalningsmetod klickar du på länken i din elektroniska faktura. Du hittar länken längst ner på fakturan, under texten Klicka på länken nedan för betalning med kreditkort eller PayPal.

Obs: Se till att verkligen klicka på länken – skriv inte in adressen manuellt i din webbläsare. Detta eftersom webbadressen till vår betalningstjänst är väldigt lång, och det som visas på fakturan är en förkortad version.

Vi accepterar VISA betal- och kreditkort, Mastercard och American Express.

Betalning via check

Med de senaste årens säkerhetsutveckling inom bankväsendet är checkbetalningar på väg att försvinna helt i Europa.

Därför är det endast kunder i USA som kan välja checkbetalning som standardmetod.

Betalningsrelaterade frågor

Om du har frågor som specifikt gäller fakturor eller betalningsmetoder kan du kontakta vår ekonomiavdelning.

Om du har frågor angående ditt konto eller ditt kontrakt kontaktar du i stället din Customer Success-manager. Vet du inte vem det är kan du hitta vederbörandes uppgifter genom att logga in på ditt företagskonto.