​Hur betalar jag min Trustpilot-faktura?

Du som är Trustpilot Business-kund och abonnerar på ett av våra betalpaket (t.ex. Pro eller Enterprise) kan betala dina fakturor på ett antal olika sätt.

Automatisk betalning via kreditkort

Det enklaste sättet att betala din faktura är med en automatisk betalning via kredit-eller betalkort. Din faktura betalas på samma datum varje månad. Om dina kreditkortsuppgifter ändras ber vi dig meddela din Customer Success-manager, så ser hen till att ditt konto uppdateras.

Kontakta Trustpilots ekonomiavdelning eller prata med din Customer Success-manager för att upprätta automatisk betalning. Vi tar VISA betal- och kreditkort, Mastercard och American Express.

Betalning via banköverföring

Du kan överföra hela fakturabeloppet till Trustpilot via en direkt banköverföring. På din faktura hittar du all information du behöver för detta, inklusive Trustpilots kontouppgifter.

För att kunna göra en banköverföring behöver du kontakta din bank. Hos vissa banker går det bra att betala fakturor online eller via en mobilapp, men eftersom olika banker erbjuder olika tjänster bör du själv undersöka vilka alternativ du har.

Obs: Om ditt företag inte är baserat i Danmark, Storbritannien eller USA måste du betala via internationell banköverföring. Din bank kan hjälpa dig med detta.

Betalning via kreditkort eller PayPal

Det går också bra att göra engångsbetalningar varje månad via kreditkort eller PayPal. Vi tar VISA betal- och kreditkort, Mastercard och American Express.

Om du vill använda denna betalningsmetod klickar du på länken längst ner på din elektroniska faktura.

Obs: Se till att verkligen klicka på länken – skriv inte in adressen manuellt i din webbläsare. Webbadressen till vår betalningstjänst är nämligen väldigt lång, och det som visas på fakturan är en förkortad version.

Betalning via check

Du kan endast betala med check i USA, då de flesta europeiska banker inte längre accepterar detta betalmedel.

Betalningsrelaterade frågor

Har du frågor om din faktura eller om en betalningsmetod?

Din Customer Success-manager kan svara på frågor om ditt konto och ditt kontrakt. Vet du inte vem din Customer Success-manager är kan du hitta vederbörandes namn och kontaktuppgifter på ditt företagskonto.