Installera Trustpilots OpenCart 3.0-integration

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Med vår OpenCart 3.0-integration kan du automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, lägga till flera TrustBox-widgets och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I denna artikel visar vi hur du kommer igång.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Den här artikeln är för OpenCart version 3.0. Om du använder versionerna 2.0-2.2x eller 2.3x kan du istället läsa denna artikel.

Ladda ner integrationen

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel > OpenCart.
  2. Välj relevant version i menyn under Ange din OpenCart-version. Klicka på Ladda ner.

Installera integrationen

1. På OpenCart navigerar du till Extensions > Installer.
  2. Klicka på Upload. Nu väljer du den plugin-fil som du precis laddade ner och klickar på Open.
  3. När tillägget har laddats upp går du till Extensions. Klicka på Modules i menyn under Choose the extension type.
  4. En lista på moduler kommer att visas längre ner på samma sida. Hitta Trustpilot-integrationen och klicka på den gröna Install-knappen.
  5. När tillägget har installerats klickar du på Edit.
  6. Välj din Business-Unit från rullgardinsmenyn. Markera kryssrutan för att godkänna villkoren. Klicka på Confirm.

Om du använder OpenCart 3.x, kommer du behöva tömma din cachelagring. Gå till Dashboard > Developer Settings och klicka på Refresh.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen visas Trustpilot-fliken på din administratörspanel till vänster på OpenCart. Härifrån kan du hantera dina inställningar, skicka omdömesinbjudningar och lägga till en TrustBox.

Nästa: Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Skicka omdömesinbjudningar