Installera Trustpilots OpenCart 3.0-integration

Kom igång nu

Med vår OpenCart 3.0-integration kan du automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, lägga till flera TrustBox-widgets och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I denna artikel visar vi hur du kommer igång.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Den här artikeln är för OpenCart version 3.0. Om du använder versionerna 2.0-2.2x eller 2.3x kan du istället läsa denna artikel.

Ladda ner integrationen

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel > OpenCart.
  2. Välj relevant version i menyn under Ange din OpenCart-version. Klicka på Ladda ner.

Installera integrationen

1. På OpenCart navigerar du till Extensions > Installer.
  2. Klicka på Upload. Nu väljer du den plugin-fil som du precis laddade ner och klickar på Open.
  3. När tillägget har laddats upp går du till Extensions. Klicka på Modules i menyn under Choose the extension type.
  4. En lista på moduler kommer att visas längre ner på samma sida. Hitta Trustpilot-integrationen och klicka på den gröna Install-knappen.
  5. När tillägget har installerats klickar du på Edit.
  6. Välj din Business-Unit från rullgardinsmenyn. Markera kryssrutan för att godkänna villkoren. Klicka på Confirm.

Obs: Om du använder OpenCart 3.x, kommer du behöva tömma din cachelagring. Gå till Dashboard > Developer Settings och klicka på Refresh.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen visas Trustpilot-fliken på din administratörspanel till vänster på OpenCart. Härifrån kan du hantera dina inställningar, skicka omdömesinbjudningar och lägga till en TrustBox.

Nästa: Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Skicka omdömesinbjudningar