[​Webbseminarium] Hootsuite & marknadsföringsmaterial

Sprid ditt goda rykte även utanför din webbsida med hjälp av Hootsuite och Trustpilots marknadsföringsmaterial!

Både små och stora företag inser de enorma fördelarna med marknadsföring i sociala medier. Du kan ta hjälp av sociala medier för att förstå hur folk uppfattar ditt varumärke.
Tack vare Trustpilots app-integrering med Hootsuite kan du överblicka alla dina Trustpilot-omdömen på ett och samma ställe, sida vid sida med dina sociala medie-kanaler.

I detta webbseminarium lär du dig mer om Hootsuite-appen, samt om hur du förbättrar dina marknadsföringskampanjer med hjälp av Trustpilots marknadsföringsmaterial.

Mer information hittar du i denna artikel.

Frågor och svar från webbseminariet

Nedan följer några frågor som ställdes under webbseminariet.

Hur svarar jag på omdömen i Hootsuite?

Det är väldigt lätt. För att svara på ett omdöme för du muspekaren över omdömet i din stream och klickar på ikonen Reply to review längst upp till höger.

Har ni några tips på kreativa sätt att dela sina omdömen i sociala medier?

Klicka på fliken Marknadsföringsmaterial - där hittar du massor med exempel på kunder som använder Trustpilot i sina sociala medier.

Jag har mer än en domän på mitt Trustpilot-konto. Kan jag överblicka alla mina domäner i Hootsuite?

Lägg till en stream i Hootsuite, så läggs din domän till i din Hootsuite-kontrollpanel. En steg-för-steg-guide finns i denna artikel.

Kan jag lägga till egna bilder när jag delar omdömen på sociala medier, eller måste jag använda Trustpilots logotyp?

Du kan absolut lägga till dina egna bilder när du delar omdömen på sociala medier.

Finns det riktlinjer för hur man på bästa sätt använder Trustpilot i sina marknadsföringskampanjer?

Ja! Klicka på fliken Marknadsföringsmaterial och ladda ner Trustpilots stilguide - där hittar du information om hur du använder Trustpilot och din kundfeedback i din marknadsföring.