​Översikt över funktionerna i Trustpilot Free Följ

Få gratis tillgång till Trustpilot och skapa förtroende på nätet!

Med Trustpilots Free-paket får du tillgång till en massa fantastiska funktioner! Här tar vi en närmare titt på vad Trustpilot Free har att erbjuda dig.

Samla in omdömen och förbättra ditt rykte på nätet

Det är viktigt för alla växande företag att vara medvetna om sina styrkor såväl som de områden de behöver förbättra. Det bästa sättet att få tag på denna värdefulla information är att samla in omdömen från dina kunder. Trustpilot erbjuder dig 100 inbjudningar i månaden att skicka ut till dina tidigare, nuvarande och framtida kunder. Du får tillgång till våra optimerade inbjudningsmallar, och du kan använda våra eCommerce-appar, vår Automatiska Feedback Service eller manuellt skapade inbjudningar för att bjuda in dina kunder till att lämna omdömen om ditt företag på Trustpilot.

Generera trafik via Google

Trustpilot hjälper ditt företag att uppmärksammas på Google. Din webbsida kan vara berättigad till Google Seller Ratings, dvs. guldstjärnorna i AdWords-kampanjer. Dessa ökar antalet klick på dina annonser.

Öka din konvertering med Micro Review Count TrustBox

TrustBoxarna är Trustpilot widgets. De är applikationer som kan integreras på din webbsida. De visar dina senaste omdömen, din TrustScore och ditt stjärnbetyg. Med Trustpilot Free får du tillgång till två TrustBoxar med hjälp av vilka du kan visa upp ditt goda rykte för dina kunder och förbättra din konvertering på nätet.

Trustpilots företagstjänster

Med Trustpilot Free kan du skräddarsy ditt företags profilsida och marknadsföra din kundservice och ditt varumärke.

Det är också på ditt företagskonto som du hanterar dina kundomdömen: du kan svara offentligt på din kundfeedback och rapportera omdömen som du anser strider mot Trustpilots riktlinjer. Du kan även ställa in så att du får aviseringar varje gång du får ett nytt omdöme.

Självbetjäningssupport

Med vårt Free-paket har du full tillgång till vårt Support-center för självbetjäning. Där kan du få svar på alla dina frågor och hitta massor av videos och guider till våra funktioner.

För att komma i gång med Trustpilot rekommenderar vi att du läser vår Kom igång-guide.

Du kan också besöka sidan med våra paket och priser för att få en översikt över våra funktioner.