​​[Webbseminarium] Produktomdömen

Skapa förtroende för dina produkter och förbättra din SEO med Trustpilots produktomdömen!

Produktomdömen är en viktig del av en webbutiks varumärke och marknadsföring. De hjälper till att skapa förtroende och lojalitet hos dina kunder. De kan förbättra din sökmotorranking och öka dina produktsidors klickfrekvens i organiska sökningar.

Trustpilots produktomdömen kompletterar våra företagsomdömen, vilka båda hjälper konsumenter att fatta välgrundade köpbeslut.

I detta webbseminarium lär du dig om:

• produktomdömen och deras betydelse för ditt företag
  • hur Trustpilots nya funktioner hjälper dig att samla in och visa upp produktomdömen

Läs våra Supportcenter-guider om du vill lära dig mer om eller få hjälp med produktomdömen.

Frågor och svar från webbseminariet

Nedan följer några frågor som ställdes under webbseminariet.

Hur mycket kan min organiska klickfrekvens öka med hjälp av produktomdömen?

Produktomdömesstjärnor i organiska sökresultat kan öka din klickfrekvens kan med upp till 30%.

Vilket är det bästa sättet att bjuda in kunder till att lämna produktomdömen?

Vi har flera olika integreringar som du kan ansluta till dina butiksplattformar, t.ex. Shopify, Magento och BigCommerce. De automatiserar processen och gör det enkelt att samla in omdömen. Vårt nya AFS 2.0-system gör det också möjligt att bjuda in kunder till att lämna produkt- och företagsomdömen via en och samma inbjudan.

På vilket sätt förbättrar produktomdömen egentligen min SEO?

Google älskar omdömen för deras värdefulla innehåll. Produktomdömen förbättrar SEO genom att dra innehållet från dina omdömen och omsätta det i Rich Snippet-stjärnor på Google.

Påverkas min laddningshastighet av att jag lägger till produktomdömen på min webbsida?

Nej - eftersom din Product Review TrustBox laddas separat kommer den inte att göra din webbsida långsammare.

Jag har samlat in produktomdömen via ett annat system. Kan jag integrera dessa med Trustpilot?

Ja! Du kan importera dina produktomdömen från andra källor. Spana in vår Multi-source TrustBox för att komma igång, eller hör av din till din Customer Success Manager.