​[Webbseminarium] Introduktion till Trustpilots plattform Följ

Upprätta ditt företagskonto och kom igång med Trustpilot!

I detta webbseminarium får du en introduktion till hur du ställer in ditt företagskonto. Du lär dig allt du behöver veta för att kunna komma igång med omdömesinsamlingen så fort som möjligt.

De huvudsakliga ämnen som behandlas är:

• Hur du loggar in på ditt företagskonto, samt en översikt över ditt Dashboard
  • Hur du anpassar din offentliga profilsida
  • Hur du skickar ut omdömesinbjudningar
  • Google Seller Ratings
  • Hur du interagerar med dina omdömen
  • Hur du delar omdömen
  • Hur du använder vårt Supportcenter

Mer information hittar du i vår Kom igång-guide.

Frågor och svar från webbseminariet

Nedan följer några frågor som ställdes under webbseminariet.

Vad är det för skillnad på företags- och produktomdömen?

Företagsomdömen hjälper konsumenter att avgöra vilket företag de ska handla av, medan produktomdömen hjälper dem att avgöra vilka produkter de ska köpa.

Kan jag se hur många gånger min Trustpilot-profil kommit upp i Google-sökningar?

Ja! Klicka på Analytics-fliken för att se hur många gånger din Trustpilot-profil visats i Google. Under denna flik hittar du all statistik som har att göra med hur du presterar på Trustpilot.

Hur samlar jag in omdömen på bästa sätt?

Vi rekommenderar att du automatiserar utskickadet av omdömesinbjudningar till dina kunder med hjälp av vårt e-mailsystem AFS 2.0. Läs mer om alla fördelar med AFS i vår Installationsguide för Automatisk Feedback Service 2.0.

Kan jag dela Trustpilot-omdömen på fler ställen än min egen webbsida?

Ja! Du kan dela dina omdömen på alla möjliga sociala medier med hjälp av vår Facebook-app, vår dela-med-ett-klick-funktion eller vår Hootsuite-integrering. Vi har även ett brett sortiment av marknadsföringsmaterial som kan inspirera och vägleda dig som vill komma igång med att dela dina omdömen på sociala medier.