Så installerar du Trustpilots Zendesk-integration

Denna funktion ingår i Standard-paketet.

Uppgradera nu

Med vår Zendeks-integration kan du effektivisera din kundservice. Med denna integration kan du hantera alla dina företagsomdömen via Zendesk utan att logga in på Trustpilot eller ändra ditt arbetsflöde. I den här artikeln går vi igenom hur du lägger till och hanterar integrationen.

Obs: På grund av cachelagring kan det ta ett par minuter innan ditt svar blir synligt på Trustpilot.

Ladda ner integrationen

1. Logga in på ditt företagskonto och välj Integrationer  > Kundsupport > Zendesk.
  2. Klicka på Ladda ner.

Installera integrationen

1. Logga in på ditt Zendesk-konto och välj Admin-hjulet till vänster på sidan.

Obs: Av säkerhetsskäl tillåter inte denna integration inloggning via Google.

1. Klicka på Manage under Apps.
  1. Om du har installerat någon version av denna integration vid ett tidigare tillfälle, behöver du frånkoppla denna innan du ansluter den nya. Håll markören över integrationen och välj Uninstall från rullgardinsmenyn, och klicka därefter på Upload private app. Om aldrig förut har använt denna integration klickar du Upload private app.
  1. Ange ett namn under App Name och klicka sedan på Choose File. Välj den fil som du nyss laddat ner från Trustpilot, och klicka därefter på Upload.
  1. På nästa sida väljer du behörigheter och begränsningar, och klickar därefter på Install.
  1. När installationen är klar, scrollar du ner till sektionen Channels till vänster på sidan. Klicka först på Channel Integrations och sedan på ikonen Trustpilot-integration.
  1. Klicka på Add account under sektionen Accounts. Välj vilka domäner du vill integrera med Zendesk, och klicka på Submit. Bekräfta genom att klicka på Allow på nästa sida.

Konfigurera integrationen

När installationen är klar kommer dina företagsomdömen börja dyka upp som ärenden i Zendesk, där du kommer kunna läsa och besvara dem direkt.

Obs: Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.

Nästa: Trustpilots Zendesk-integration: Besvara omdömen