Frågor och svar om Trustpilot-Zendesk-integreringen Följ

Vad finns det för fördelar med att integrera Trustpilot med Zendesk?

Med denna integrering kan du svara på omdömen direkt från Zendesk. De av dina medarbetare som har kundkontakt kommer att kunna interagera med företagsomdömen utan att behöva logga in på Trustpilot eller ens byta workflow, vilket ger en mycket effektivare kundservice.

Trustpilots företagsomdömen integreras helt och hållet med Zendesk, så alla eventuella macros eller utlösare som installeras i Zendesk kommer att fungera likadant, och du kommer att kunna skapa nya för att automatisera delar av processen.

OBS: Trustpilot rekommenderar att all interaktion med kunder sköts av riktiga människor, eftersom automatiserade svar kan uppfattas negativt.

Företag som redan hanterar sin support via Zendesk kommer att kunna installera en Trustpilot-kanal vid sidan av sina befintliga kanaler såsom e-mail, telefon, Twitter, Facebook osv.

Integreringen hjälper dig att effektivisera kommunikationsprocessen för både dig och dina kunder, eftersom du nu kan svara på Trustpilot-omdömen och e-mail från samma ställe.

Varför ändras eller flyttas mitt svar på ett kundomdöme på Trustpilot?

Det går bara att publicera ett svar per omdöme på Trustpilot. Varje ytterligare svar som du publicerar från Zendesk skriver således över eventuella tidigare svar du har skrivit till kunden.

Kommer det att bli möjligt att rapportera, tagga och dela omdömen via Zendesk?

Rapporterings-, tagging- och delningsfunktionerna ingår inte i Zendesk-integreringen. Däremot finns det i varje ticket en länk till Trustpilot. Klicka på denna för att öppna företagsomdömet i fråga på ditt företagskonto på Trustpilot - här har du tillgång till tagging-, rapporterings- och delningsfunktionerna som vanligt.

Hur ofta dyker nya omdömen upp i Zendesk?

Efter det att ett nytt omdöme publiceras på Trustpilot dröjer det bara 2-4 minuter innan det dyker upp i Zendesk-gränssnittet.

Hur lång tid tar det för ett svar att publiceras på Trustpilot?

När omdömet dyker upp i Zendesk i form av en ticket och besvaras, publiceras svaret omedelbart på Trustpilot. På grund av caching kan det ta en liten stund innan det blir synligt.

Fungerar Trustpilot-kanalen med alla Zendesks funktioner?

Ja, det gör den. Macros, utlösare, automatisering m.m. - alltihopa!

Varför kan jag inte logga in via mitt Google-konto när jag upprättar integreringen?

Av säkerhetsskäl tillåts endast inloggningar med e-mail/lösenord.