Uppgradera till den senaste versionen av Automatisk Feedback Service (AFS)

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Kom igång nu

Om du använder Automatisk Feedback Service för att skicka automatiska omdömesinbjudningar använder du antagligen den senaste versionen. Om du tror att du använder den gamla versionen och vill uppgradera kommer denna artikel att visa dig hur du gör.

Aktivera den senaste versionen av AFS

Från ditt företagskonto ska du gå in på Samla in omdömen > Automatisk Feedback Service. Om du har en äldre version så kommer du att se ett meddelande som säger att Uppgradering krävs. Välj Uppgradera kostnadsfritt till AFS 2.0. Detta kommer att starta en konfigurationsguide som kommer att ta dig igenom hela uppgraderingsprocessen. Om du inte ser meddelandet om att Uppgradering krävs betyder det att du redan kör den senaste versionen.

Uppdatera dina BCC-detaljer

För att vi ska samla in dina beställningsbekräftelser och generera omdömesinbjudningar så är det viktigt att du uppdaterar det e-mail-alias som du använder för BCC till Trustpilot. Konfigurationsguiden hjälper dig göra denna ändring.

Ersätt eventuella TP-koder med Structured Data Snippets

Om du använde dig av några särskilda TP-koder i dina beställningsbekräftelser behöver du ersätta dem med våra Structured Data Snippets istället. Dessa snippets förser vårt system med specialinformation på ett mycket mer effektivt sätt än de gamla TP-koderna, och tillför fler funktioner. Lär dig hur du använder dig av Structured Data Snippets i denna artikel.