Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Hur samlas omdömen in?

Build trust to find new customers and keep existing customers coming back for more.

Get started now

Trustpilot-användare kan skriva ett omdöme på eget initiativ, eller som svar på en inbjudan av ett företag.

Organiska omdömen

Ett omdöme som användaren skriver på eget initiativ är ett "organiskt omdöme". Omdömeslämnaren loggar in på Trustpilot och skriver om sin senaste upplevelse med företaget i fråga, utan att ha fått en inbjudan.

Omdömen och inbjudningar

Företag kan skicka omdömesinbjudningar till sina kunder, och på så sätt försäkra sig om att få omdömen på Trustpilot. Inbjudningar via e-mail kan skickas automatiskt, manuellt eller med våra andra inbjudningsmetoder.

Automatiska inbjudningar

Vi har flera inbjudningsmetoder att välja mellan. Med vår Automatisk Feedback Service skickas dina inbjudningar automatiskt till dina kunder när de genomfört ett köp eller haft en serviceupplevelse, vilket kan påskynda och underlätta processen.

Ett omdöme som samlas in på detta sätt markeras automatiskt som "Verifierad" på Trustpilot.

Manuella inbjudningar

Du kan också använda en manuell inbjudningsmetod för att skicka inbjudningar till dina kunder.

Ett omdöme som samlas in på detta sätt markeras automatiskt som "Med inbjudan" på Trustpilot.

Mer om inbjudningar