Så här filtrerar du omdömen efter stjärnbetyg och språk

Vill du skaffa dig en bättre överblick över ett företags service? Eller läsa omdömen på andra språk? Med hjälp av vårt filter kan du sortera och visa omdömen efter stjärnbetyg och språk.

Filtrera omdömen efter stjärnbetyg

Omdömena på Trustpilot visas i omvänd kronologisk ordning, vilket innebär att de senast publicerade omdömena visas längst upp på varje företags profilsida. Med hjälp av vårt filter kan du dock sortera och välja ut omdömen efter deras stjärnbetyg. På så sätt kan du göra en mer målinriktad sökning och t.ex. ta reda på vad kunderna gillar med företaget (5-stjärniga omdömen) eller vad de tycker kunde vara bättre (1- och 2-stjärniga omdömen).

Klicka på Filtrera omdömen och välj det stjärnbetyg du vill se - 1 stjärna är det lägsta betyget och 5 stjärnor är det högsta. För att ta bort ett filter klickar du på x-ikonen bredvid stjärnbetyget.

Tips! Läs vår TrustScore-artikel om du vill lära dig mer om hur betygsättningen på Trustpilot går till.

Filtrera omdömen efter språk

På Trustpilot visas omdömen per automatik på det språk som motsvarar den domän du valt eller det land du befinner dig i. Om du till exempel besöker de.trustpilot.com filtrerar vi automatiskt fram omdömen skrivna på tyska. På fr.trustpilot.com visar vi omdömen på franska, och på Trustpilot.com omdömen på engelska.

Ändra språk: Om du vill läsa omdömen på andra språk kan du specificera detta med hjälp av filtreringsverktyget. När du klickar på rullgardinsmenyn visas de tillgängliga språken samt antalet omdömen skrivna på respektive språk.

Observera att alla företag inte har fått omdömen på flera olika språk - därför kan det hända att du inte ser alla språk i rullgardinsmenyn.

Se alla språk: Om du vill se omdömen på alla språk kan du ta bort filtret för standardspråket genom att klicka på x-ikonen. Du kan också använda filtreringsverktyget: klicka på Filtrera omdömen och välj Alla språk.

Tips! Avgränsa din sökning ännu mer genom att välja både språk och stjärnbetyg. Om du till exempel vill läsa 3-stjärniga omdömen på spanska väljer du '3 stjärnor' och 'Español i filterverktyget.