Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Så filtrerar du ett företags omdömen

Om du vill skaffa dig en bättre överblick över ett företags service, läsa omdömen på andra språk, eller ta reda på hur det går för ett företag på en specifik plats, kan du filtrera omdömen för att sortera och visa omdömen efter stjärnbetyg, språk och plats.

Filtrera efter stjärnbetyg

På ett företags profilsida visas de senaste omdömena först. Filtrera omdömen för att se omdömen som har ett särskilt stjärnbetyg. På så sätt kan du göra en mer målinriktad sökning och t.ex. ta reda på vad kunderna gillar med företaget eller vad de tycker kunde vara bättre.

Så filtrerar du efter stjärnbetyg:

1. Sök efter företaget vars omdömen du vill läsa och klicka sedan på deras namn på resultatsidan.
  2. Klicka på knappen Betyg på företagets profilsida.
  3. Kryssa i rutorna för de stjärnbetyg du vill se och klicka sedan på Visa omdömen för att använda filtret.

Du tar bort filtret genom att avmarkera rutorna.

Tips: Läs vår TrustScore-artikel om du vill lära dig mer om hur betygsättningen på Trustpilot går till.

Filtrera efter språk

Trustpilot.com är engelska standardspråket för omdömen. På lokala versioner av Trustpilot, som t.ex. se.trustpilot.com eller dk.trustpilot.com, visas omdömen som standard i det lokala språket. För att läsa omdömen på ett annat språk kan du använda ett språkfilter.

Så filtrerar du efter språk:

1. Sök efter företaget vars omdömen du vill läsa och klicka sedan på deras namn på resultatsidan.
  2. Klicka på knappen Svenska på företagets profilsida för att öppna menyn.
  3. I rutan Språk väljer du det språk som du vill se omdömen på och klickar sedan på Visa omdömen. Antalet tillgängliga omdömen visas bredvid språknamnet.

Det är inte alla företag som har fått omdömen på flera språk, så du kommer troligtvis inte att få se alla språk i listan.

Så tar du bort språkfiltret:

• I rutan Språk väljer du Alla språk och klickar sedan på Visa omdömen.

Tips: Kombinera både språk- och stjärnfilter för att förfina din sökning. T.ex. för att läsa ett 4-stjärnigt (bra) omdöme på spanska, väljer du både Bra i stjärnfiltret, och Español i språkfiltret.

Filtrera efter plats

På ett företags profilsida landar du alltid först på företagets huvudprofil. Filtrera platser för att se omdömen om ett företags specifika plats eller butik. På så sätt kan du få en bättre inblick i företag nära dig.

Så filtrerar du efter plats:

1. Sök efter företaget vars omdömen du vill läsa och klicka sedan på deras namn på resultatsidan.
  2. På företagets profilsida, klickar du på platser under företagets namn.
  3. Välj eller sök efter platsen som du vill läsa omdömen om.

Tips: Kolla in och jämför omdömen och TrustScores för två eller flera platser för att ta reda på var du kan få den bästa upplevelsen.