Så filtrerar du omdömen om ett företag

Om du vill veta mer om ett företag kan du söka efter det på Trustpilot. På företagets profilsida hittar du alla relevanta uppgifter och omdömen om företaget i fråga. De senaste omdömena visas först, men om du vill kan du sortera dem efter stjärnbetyg, språk eller plats.

Obs Du behöver inte ha en användarprofil på Trustpilot för att kunna läsa eller filtrera omdömen, men däremot behöver du det för att kunna skriva omdömen.

Filtrera efter stjärnbetyg

1. Skriv in namnet på företaget i sökrutan på trustpilot.se och klicka på Sök. Klicka på företaget för att gå till företagsprofilen.
  2. I rutan för Omdömen klickar du på Betyg bredvid Filtrera efter.
  3. Kryssa för vilket eller vilka stjärnbetyg du är intresserad av, och klicka därefter på Visa omdömen.
  4. Du tar bort filtret genom att avmarkera rutorna.

Filtrera efter språk

Obs: På trustpilot.se är svenska inställt som standardspråk. Vissa företag har kanske inte fått omdömen på flera språk.

1. Skriv in namnet på företaget i sökrutan på trustpilot.se och klicka på Sök. Klicka på företaget för att gå till företagsprofilen.
  2. I rutan för Omdömen klickar du på Språk bredvid Filtrera efter.
  3. Välj vilket språk du vill läsa omdömen på, och klicka därefter på Visa omdömen.
Tips: Bredvid respektive språk anges antalet omdömen inom parentes.
  1. För att ta bort filtret klickar du på Språk igen. Välj därefter Alla språk och klicka på Visa omdömen.

Filtrera efter plats

Vissa företag lägger till platser så att deras kunder kan lämna ett omdöme om sin upplevelse med en specifik del av företaget. Varje plats har sin egen profil, som företagets huvudprofil länkar till.