Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Sök på Trustpilots Supportcenter för att läsa om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxar och produktomdömen, samt för att se steg-för-steg-guider som visar hur du redigerar dina omdömen och kontoinställningar

​Hur filtrerar jag omdömen på Trustpilot? Följ

På Trustpilot kan du filtrera omdömen efter stjärnor, så att du alltid har full överblick över företagets kundservice-nivå. Så här gör du: gå till en företagsprofil på Trustpilot och klicka på Filter by stars (filtrera efter stjärnor).

Kontakta support