Inbjudningshistoriken Följ

När du loggar in på ditt företagskonto, gå till modulen Inbjudningar och därefter fliken Inbjudningshistorik längst upp till vänster. Inbjudningshistoriken ger en överblick över alla skickade inbjudningar oavsett leveransstatus, och du kan hålla utkik här efter eventuella fel i dina inbjudningsinställningar.

Välj filter

Med hjälp av rullgardinsmenyn Välj filter längst upp till vänster på sidan kan du filtrera efter E-mail eller Referensnummer, Metod, Status eller Datum.

Observera att inbjudningar via unika länkar, integrerade omdömesformulär och enkla omdömesinbjudningar inte visas i inbjudningshistoriken.

Exportera dina inbjudningar

Du kan exportera dina inbjudningar till en CSV-fil genom att klicka på Exportera-knappen längst upp till höger på sidan. Kom ihåg att välja om datan ska separeras med kommatecken (,) eller semikolon (;). Din fil kommer att laddas ner så fort den är färdigställd. Observera att det endast går att ladda ner de senaste 1000 inbjudningarna från inbjudningshistoriken, samt att filterna inte påverkar exporten.

Avbryt inbjudningar

Med hjälp av den röda knappen Avbryt inbjudningar längst upp till höger på sidan kan du avbryta alla köade inbjudningar. Observera att det inte går att avbryta enskilda inbjudningar, samt att du inte kan återaktivera inbjudningar som avbrutits. Läs mer här.

Kolumnerna i inbjudningshistoriken

Kolumnerna visas i följande tabellformat:

• Kundens e-mail: Detta fält visar den e-mailadress (kundens) som inbjudan skickas till.
  • Status: Visar statusen hos varje inbjudan. Statusen ändras automatiskt beroende på var i utskicksprocessen inbjudan befinner sig.

Kontakta vårt Supportteam i händelse av misslyckade leveranser som du inte kan lösa på egen hand.

• Upprättad: Datumet då inbjudan skapades. För Automatisk Feedback Service-inbjudningar visas datumet då Trustpilot tog emot det utlösande e-mailet.
  • Skickat: Datumet då inbjudan skickades till mottagaren.
  • Referensnummer: Det för inbjudan unika ID:t som du angav vid dess skapande.

Specifika inbjudningsdetaljer

Du kan klicka på en specifik inbjudan för att se fler detaljer.

Den första raden visar en beskrivning av inbjudans aktuella status.

I den utvidgade visningen ser du:

• Namn: Mottagarens namn. Detta fält kan konfigureras innan inbjudan har levererats. Om kundnamn inte angetts är standardnamnet Kund ('Kund' översätts till språket du ställt in i mallinställningarna)
  • E-mail: Mottagarens e-mailadress. Detta fält är obligatoriskt för skapandet av en inbjudan och kan ej konfigureras. Om ingen e-mailadress anges kan inbjudan inte skickas
  • Referensnummer: Inbjudans unika ID
  • Upprättad: Datumet för skapandet av inbjudan
  • Status: Inbjudans aktuella status
  • Skickat: Datumet då inbjudan skickades
  • Inbjudningspåminnelse: Ett statusfält som visar huruvida inbjudningspåminnelsen är aktiverad, schemalagd eller skickad
  • Metod: Visar vilken inbjudningsmetod du använder
  • Avsändarnamn: Det namn som kommer att visas som inbjudans avsändare
  • Avsändar-e-mail: Den e-mailadress som kommer att visas som inbjudans avsändare
  • Svars-e-mail: Den e-mailadress som mottagaren svarar till om denne klickar på svara i sin inbox
  • Land: Kundens land och målsidans språkkod, t.ex. sv-SE för svenska (Sverige)