Hantera din inbjudningshistorik

Kom igång nu

I denna artikel går vi igenom funktionerna i inbjudningshistoriken och visar dig hur du kan filtrera, exportera och avbryta inbjudningar.

Få tillgång till din inbjudningshistorik

1. Gå in på ditt företagskonto och navigera till Samla in omdömen > Översikt
  1. I sektionen Nyligen inbjudna kunder klickar du på Se hela inbjudningshistoriken.

Du kan klicka på de individuella inbjudningarna för att expandera dem och visa mer information.

Härifrån kan du klicka på Skicka igen för att skicka om e-mailet eller Visa inbjudnings-e-mail för att titta på e-mailet som har skickats ut.

Redigera inbjudningsinställningar

Om inbjudan inte har skickats ut än och fortfarande är köad för leverans, kan du redigera information såsom avsändarnamn, leveransdatum och svars-e-mail. Om du vill ändra inställningarna för en specifik inbjudan gör du så här:

• Från din inbjudningshistorik klickar du på den inbjudan som du vill redigera.
  • Inbjudningen kommer att expanderas. Gör dina ändringar och klicka sedan på Spara.

Filtrera dina inbjudningar

Från din inbjudningshistorik klickar du på rullgardinsmenyn Välj filter.

• Från menyn väljer du filtret du vill använda. Du kan filtrera efter e-mail, referensnummer, metod, status, datum eller typ.
  • Ange de relevanta uppgifterna för din filtrering, till exempel datumintervall, leveransmetod eller referensnummer. Klicka på Filtrera.

Exportera dina inbjudningar

Du kan exportera dina inbjudningar (både filtrerade och ofiltrerade) till en CSV-fil så att du kan importera in dem till ditt CRM-system. Du kan exportera upp till 1000 av dina senaste inbjudningar.

1. Från din Inbjudningshistorik klickar du på Export längst upp till höger.
  2. Under Välj avgränsare väljer du om du vill att datan ska separeras av komman (,) eller semikolon (;).
  3. Klicka på Exportera så kommer din fil att börja laddas ner.

Avbryt inbjudningar

Det är för närvarande inte möjligt att avbryta en enskild inbjudan, men du kan avbryta alla inbjudningar som står i kö. Att avbryta inbjudningar kan inte ångras, så avbryt endast om du är säker på att du inte kommer att behöva dem framöver. Så här gör du:

• Från din Inbjudningshistorik väljer du den röda knappen där det står Avbryt inbjudningar.
  • Klicka på Ja.