Kom igång med Trustpilots Marknadsföringsmaterial

Med Trustpilots marknadsföringsmaterial kan du visa upp dina omdömen, din TrustScore eller ditt stjärnbetyg i alla dina kommunikations- och marknadsföringskanaler.

För att komma igång, gå till ditt företagskonto och klicka på fliken Marknadsföring i menyn till vänster. Här hittar du vårt varumärkesmaterial (i hög upplösning och vektorfiler) och våra färdiga mallar, samt inspiration och exempel från andra företag.

I vår stilguide hittar du riktlinjer för användning av vår logotyp, våra stjärnor och våra ikoner för sociala medier.

Vill du visa dina omdömen på din webbsida? Läs igenom våra riktlinjer för integration av företagsomdömen för att försäkra dig om att implementeringen går rätt till.

Marknadsföringsmaterial

Ladda ner och använd följande material i dina marknadsföringskampanjer:

• Varumärkesmaterial: Trustpilots officiella varumärkesmaterial, både för trycksaker och för digital användning. Paketet innehåller Trustpilots logotyp, stjärnor och ikoner för sociala medier.
  • Marknadsföringsmallar: Färdiga mallar som du kan använda till att visa dina omdömen i reklam och på sociala medier.

Inspiration från andra företag

I denna sektion hittar du idéer, inspiration och exempel på hur andra företag har använt Trustpilot i online-marknadsföring, på sociala medier, på trycksaker, i offline-annonser och i TV-reklam.

Du kan också skicka in dina egna exempel som inspiration för andra företag.