Kom igång med Trustpilots Marknadsföringsarkiv

Trustpilots officiella varumärkesmaterial finns nu tillgängligt på ditt företagskonto. Utöver vårt varumärkesmaterial kan du också hitta våra färdiga mallar till sociala medier, samt klistermärken som du kan använda som en del av dina marknadsföringskampanjer.

Nedan ser du en översikt över allt vårt material samt exempel på hur du kan använda det. Gå till ditt företagskonto på Trustpilot för att komma igång, klicka på fliken Marknadsföring och ladda ner det material du vill använda.

Ladda ner material

Du har möjlighet att ladda ner olika typer av material som du kan använda i dina marknadsföringskampanjer:

• Trustpilots varumärkesmaterial - Trustpilots officiella marknadsföringsmaterial för tryck och digitala medier. Detta paket innehåller Trustpilots logotyp, stjärnor och ikoner till sociala medier.
  • Mallar till annonsbanners - Använd dina omdömen i marknadsföringssyfte med hjälp av Trustpilots mallar och material.
  • Trustpilot-klistermärken - Ladda ner klistermärken redo för utskrift.

Exempel och inspiration

Detta avsnitt är fyllt med idéer, inspiration och exempel på hur andra företag har använt Trustpilot i online-kampanjer, sociala medier, tryck, offline-kampanjer och TV-reklam.

Du kan också skicka in dina egna exempel som kan visas här.