Har du en fråga? Låt oss hitta svaret.

Guide: Trustpilots Hootsuite-app

Med vår Trustpilot Reviews App till Hootsuite kan du enkelt använda dina omdömen som en del av din marknadsstrategi för sociala medier. Du kan antingen dela omdömena direkt på ett eller flera sociala nätverk, eller så kan du schemalägga dem så att de publiceras vid ett senare tillfälle. Dessutom kan du använda appen till att övervaka dina kunders feedback för att snabbt besvara dina omdömen via Hootsuite.

Så här installerar och konfigurerar du din Trustpilot Reviews App i Hootsuite

Om du använder en automatisk inbjudningsmetod, avaktivera den när du implementerar din integration. På så sätt säkerställer du att den inte skickar dubbla inbjudningar.

1. Gå till din Hootsuite-kontrollpanel och klicka på App Directory i startmenyn.
  2. Skriv Trustpilot Reviews i sökfältet och klicka på Install.

Nu när du har installerat din Trustpilot Reviews App kan du skapa en eller flera streams innehållande dina Trustpilot-omdömen.

Du kan läsa mer om streams i Hootsuite Help Center.

Så här skapar du en stream med dina Trustpilot-omdömen

Observera att du måste logga in på ditt företagskonto på Trustpilot innan du kan skapa en stream med dina Trustpilot-omdömen.

1. Logga in på ditt företagskonto på Trustpilot via Trustpilot Reviews App genom att klicka på knappen Logga in på ditt företagskonto.

Obs: Om du har tillgång till flera webbsidor via ditt företagskonto på Trustpilot kommer följande skärmbild att visas:

1. Här väljer du vilken webbsidas omdömen du vill visa i din stream. Välj en webbsida från rullgardinsmenyn och klicka på Spara och visa.

Du kan endast visa omdömen från en webbsida per stream. Om du vill se omdömen från flera webbsidor kan du lägga till flera streams i Hootsuite.

När du loggar in kommer omdömena att visas i din stream.

Så här delar du omdömen via Hootsuite

1. Om du vill dela ett omdöme via Hootsuite för du muspekaren över omdömet i streamen. Du kommer att se en ikon med texten Share review i hörnet längst upp till höger. Klicka på ikonen för att påbörja delningsprocessen.
  2. Nu visas ett Hootsuite-fönster med ett förifyllt citat från omdömet, samt en länk till omdömet på Trustpilot. Du kan redigera citatet så att du endast delar en viss del av omdömet. Dela omdömescitatet direkt eller schemalägg det så att det publiceras vid ett senare tillfälle.

Så här kan det se ut när du delar ett omdöme på Twitter:

Så här besvarar du ett omdöme via Hootsuite

För att svara på ett omdöme för du muspekaren över omdömet i din stream och klickar på ikonen Reply to review längst upp till höger. Skriv ditt svar och klicka på Reply. Efter att ditt omdöme publicerats kan du alltid gå tillbaka och redigera eller radera det. Detta kan du göra direkt i Hootsuite.

Fler möjligheter i Hootsuite

Filtrera

Om du vill övervaka omdömen med ett visst stjärnbetyg klickar du på trattikonen. Här kan du filtrera dina omdömen efter stjärnbetyg och/eller svarsstatus.

Obs: Det går att ha flera parallella streams innehållande omdömen från samma webbsida. Du kan t.ex. ha en stream som visar 1-, 2- och 3-stjärniga omdömen, och en annan som visar 4- och 5-stjärniga omdömen.

Uppdatera

Nya omdömen kommer att läggas till i din stream enligt dina Auto Refresh-inställningar. Du kan ändra dessa inställningar genom att klicka på nedåtpilen i hörnet längst upp till vänster. Du kan också uppdatera manuellt genom att klicka på cirkelpilen längst upp till höger i din stream.

Radera

Om du vill radera en stream klickar du på ikonen med de lodräta prickarna i hörnet längst upp till höger i streamen, och därefter på Delete Stream i rullgardinsmenyn.

Logga ut

Om du vill logga ut från din Trustpilot Reviews App klickar du på kugghjulet i hörnet längst upp till höger i appen, och därefter på Log out i rullgardinsmenyn.

Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig för våra appar.

Trustpilot ansvarar inte för några tredjepartslänkar i denna artikel, inklusive innehållet på andra webbsidor som artikeln länkar till.