Guide: Implementering av Trustpilot Reviews-appen i Hootsuite Följ

Med vår Trustpilot Reviews App till Hootsuite, kan du enkelt använda dina omdömen, som en del av din marknadsstrategi. Du kan använda appen för att dela omdömena direkt på ett eller flera sociala nätverk, eller schemalägga så att de publiceras vid ett senare tillfälle. Dessutom kan du använda appen för att övervaka dina kunders feedback och för att snabbt besvara omdömen via Hootsuite.

Öppna alla

Så installerar och konfigurerar du Trustpilot Reviews App i Hootsuite
  1. Gå in på din Hootsuite dashboard och klicka på App Directory i Launch-menyn
  2. Sök efter Trustpilot Reviews i pop op-rutan, och klicka på Install App

Nu när du har installerat vår Trustpilot Reviews App, kan du skapa en eller flera streams med dina Trustpilot-omdömen.

Du kan läsa mer om Streams i deras Hootsuite Help Center

Så skapar du en stream med dina Trustpilot-omdömen

Observera, att du måste logga in på ditt företagskonto på Trustpilot, innan du kan skapa en stream med dina Trustpilot-omdömen.
  1. Logga in på ditt Trustpilot-konto direkt från vår Trustpilot Reviews App genom att klicka på Logga in på ditt företagskonto-knappen.

Notera: Om du har tillgång till flera hemsidor via din Trustpilot företagsanvändare, kommer följande skärm visas:

Här uppmanas du att välja vilken hemsidas omdömen du vill ska visas i din stream. Välj en hemsida från rullgardinsmenyn och klicka på Save and Show.

Du kan visa omdömen för en hemsida per stream. Om du vill se omdömen för flera hemsidor, kan du därför lägga till flera streams till Hootsuite.

1. Du kommer att se omdömena i din stream när du loggar in.
Så delar du omdömen via Hootsuite
  1. För att dela ett omdöme från Hootsuite, ska du hovra muspekaren över omdömet i din stream.
    Du kommer att se en ikon som säger Share review överst i högra hörnet.
    Klicka på ikonen för at komma igång med att dela.
  2. En Hootsuite-ruta kommer därefter att dyka upp med ett citat från omdömet (du kan redigera citatet), samt en länk till omdömet på Trustpilot. Här har du möjlighet välja vilka av dina sociala medier du vill dela omdömet på, och du kan schemalägga om du vill dela omdömet senare.

Här är ett exempel på ett delat omdöme på en Google+ profilsida:

Så svarar du på ett omdöme i Hootsuite
  1. För att svara på ett omdöme ska du hovra muspekaren över omdömet i din stream och klicka på ikonen Reply to review i det övre högra hörnet.
  2. Du kommer sedan att bli omdirigerad till inloggningssidan för ditt Trustpilot-företagskonto (om inte redan inloggad).
  3. När du loggat in kommer du att bli skickad direkt till omdömet i fråga. Här kan du skriva och skicka ditt svar genom att klicka på knappen Svara under omdömet.
Andra inställningar: Filter, Refresh, Delete och Log Out

Filter:

Om du vill övervaka omdömen med ett visst stjärnklassificering, kan du klicka på funnel icon. Här kan du filtrera dina omdömen efter stjärnklassificering.

Notera: Det är möjligt att göra flera streams med omdömen för samma hemsida. Exempelvis så kan du ha en stream som visar 1-stjärniga, 2-stjärniga och 3-stjärniga omdömen, och en annan stream som visar 4-stjärniga och 5-stjärniga omdömen.

Refresh:

Nya omdömen kommer att visas i din stream baserat på Auto Refresh-inställningarna. Du kan ändra auto refresh-inställningarna i övre vänstra hörnet, genom att klicka på pilen högst upp till vänster på sidan. Du kan också uppdatera manuellt, genom att klicka på cirkel-pilen längst upp till höger i din stream.

Delete:

Klicka på ikonen med de vertikala punkterna i övre högra hörnet i din stream, om du vill ta bort en stream, och klicka sedan på Delete Stream i den nedrullningsbara menyn.

Log out:

Klicka på kugghjul-ikonen i övre högra hörnet av appen, om du vill logga ut från Trustpilot Reviews appen. Du kommer att se en nedrullningsbar meny där du hittar Log Out-knappen