Stöd för JSON- och RSS-feeds upphör - Frågor och svar Följ

Varför stoppar vi RSS och JSON feeds?

För att kunna erbjuda så standardiserade, säkra och aktuella teknologiresurser som möjligt för våra kunders utvecklingsmiljö stödjer Trustpilot sedan den 30e september 2016 inte längre RSS- och JSON-feeds.

Båda dessa kommer att upphöra den 31 mars 2017.

Kunder som använder våra RSS- och JSON-feeds, kommer att behöva skifta till våra TrustBox widgets eller till det Publika API.

Vad kan jag använda istället för RSS- och JSON-feeds?

Ingen utvecklare? Inga problem!

Prova en av våra TrustBox widgets. De är lätta att implementera på din hemsida och de är en del av ditt Trustpilot-paket.

Så lätt är det att få en ny TrustBox:

1. Besök vårt TrustBox-bibliotek
  2. Välj en av våra fantastiska TrustBoxar
  3. Kopiera koden till TrustBoxen och klistra in den på din hemsida

För mer detaljer, läs Så implementeras en TrustBox.

Använd dina utvecklare

Det mest mångsidiga sättet att visa dina företags- eller produktomdömen är genom vår REST API. De flesta utvecklare vet hur man använder API'er, och vi är övertygade om att implementeringen blir enkel.

Använd vår Publika API, om du vill visa dina omdömen på samma sätt som med RSS- eller JSON-feedet.

Allt du behöver för att komma igång är en API-nyckel och ditt Business Unit ID. Kontakta din Account Manager eller vårt Business Support Team, om du inte har denna information, så hjälper de dig.

Om du vill veta mer om hur du migrerar din nuvarande integration, så har vi skapat en detaljerad Migreringsguide med all information du behöver.