Så lägger du till en TrustBox i WordPress

Denna guide är för WordPress-användare, som vill implementera en TrustBox på sin webbsida. (Viktigt: Ditt WordPress-abonnemang måste tillåta anpassning av webbsidans header-filer).

Du kan skapa och ändra din butiks innehåll, genom att sätta in HTML, JAVASCRIPT och CSS kod-snippets, var som helst i Wordpress.

Notera: Trustpilot ger inte teknisk support till tredjeparts-plugins och är inte heller ansvarig för din WordPress-integration.

Så lägger du till en TrustBox på din webbsida:

1. Gå till Appearance/Editor på ditt WordPress-konto.
  2. Klicka på Theme Header under Templates-sektionen.
  3. Gå till Integrationer på ditt företagskonto på Trustpilot och välj TrustBox-bibliotek.
  4. Hitta den TrustBox, du önskar att implementera och klicka på Läs mer för att se instruktionerna.
  5. Kopiera TrustBoxens script-snippet (Se Få kod-knappen).
  6. Infoga TrustBoxens script-snippet i Header i WordPress, mellan <head></head>
  7. Klicka på Update File.
  8. Gå till Pages och klicka sedan på Edit för den sida du vil lägga till TrustBoxen på.
  9. Klicka på Text för att ändra visningen.
  10. Kopiera TrustBoxens body-snippet.
  11. Infoga TrustBoxens body-snippet på din sida.
  12. Klicka update.
  13. Din TrustBox kommer nu att visas på din webbsida.

Så lägger du till flera TrustBoxar på din webbsida:

I exemplet med Carousel TrustBoxen har vi visat dig, hur du lägger till en TrustBox. Nu ska vi använda Horizontal TrustBoxen för att visa dig, hur du lägger till ännu en TrustBox.

1. Gå till den sida, där du vill lägga till en TrustBox.
  2. Klicka på Text för att ändra visningen.
  3. Lägg till Horizontal TrustBoxens body-snippet.
  4. Klicka Update.
  5. Båda TrustBoxar kommer nu att visas på din webbplats.

Så tar du bort en TrustBox från din webbsida:

1. Gå till Pages i WordPress och klicka på Edit för den sida du la till TrustBoxen på.
  2. Klicka på Text för att ändra visningen.
  3. Ta bort den anpassade HTML som du har infogat.
  4. Klicka Update.
  5. Gå till Appearance/Editor
  6. Klicka på Theme Header under Templates-sektionen.
  7. Ta bort det script-snippet du har infogat i Header mellan <head></head>