Så lägger du till en TrustBox i BigCommercce

Denna guide är för BigCommerce-användare som vill implementera en TrustBox på sin webbsida.

Du kan skapa och ändra din butiks innehåll, genom att sätta in HTML, JAVASCRIPT och CSS kod-snippets, var som helst i BigCommerce.

Så infogar du TrustBoxens JavaScript på din webbsidas HTML head-sektion:

1. Gå till integrationer i ditt företagskonto och välj TrustBox-bibliotek.
  2. Hitta den TrustBox du önskar att implementera och klicka på Läs mer för att se instruktionerna.
  3. Kopiera TrustBoxens header-snippet

Obs: Läs följande artikel, om du vill ha fler detaljer om hur man implementerar en TrustBox.

1. Gå till din webbutiks Control Panel
  2. Klicka på Settings och Design
  3. Klicka på Edit HTML/CSS under Themes
  4. Välj HTMLHead.html-filen under Panels, infoga din kod-snippet (som kopierades i Steg 3) och klicka Save
  5. Din TrustBox kommer nu att visas på din webbplats.

Så lägger du till en TrustBox på en specifik sida

I exemplet kommer vi att visa dig, hur du lägger till vår Carousel TrustBox på din webbsidas startsida.

I vårt TrustBox-bibliotek, kan du se våra föreslagna placeringar för varje TrustBox.

1. Gå till integrationer på ditt företags-konto och välj TrustBox-bibliotek.
  2. Hitta den TrustBox, du vill implementera och klicka på Mer information för att se instruktionerna.
  3. Kopiera TrustBoxens body-snippet

Obs: Läs följande artikel, om du vill ha fler detaljer om hur man implementerar en TrustBox.

1. Gå till din butiks Control Panel
  2. Klicka på Settings och Design
  3. Klicka på Edit HTML/CSS under Themes
  4. Välj default.html-filen under Layouts, infoga din kod-snippet (som kopierades i Steg 3) och klicka Save
  5. Gå till din butiks startsida och se din TrustBox.

Så lägger du till flera TrustBoxar på din webbsida

I detta exempel kommer vi att visa, hur du lägger till en Horizontal TrustBox till din sidfot, utöver den Carousel TrustBox du redan har infogat.

I vårt TrustBox-bibliotek, kan du se våra föreslagna placeringar för varje TrustBox.

1. Följ steg 1 till 6 i avsnittet Så lägger du till en TrustBox på en specifik sida
  2. Välj Footer.html-filen under Panels, infoga din kod-snippet och klicka Save
  3. Uppdatera din webbsida och du kommer nu att kunna se Carousel TrustBoxen på din startsida och Horizontal TrustBoxen på din sidfot

Så tar du bort en TrustBox från din webbsida

1. Gå till din butiks Control Panel
  2. Klicka på Settings och Design
  3. Klicka på Edit HTML/CSS under Themes
  4. Välj HTMLHead.html-filen under Panels, ta bort det kod-snippet du tidigare la till, och klicka Save
  5. Välj Footer.html-filen under Panels, ta bort det kod-snippet du tidigare la till, och klicka Save