Så lägger du till en TrustBox i Magento Följ

Öppna alla

Denna guide är för Magento-användare, som vill implementera en TrustBox på sin webbsida.

I Magento kan du skapa och ändra din butiks innehåll, samt lägga till HTML, JAVASCRIPT och CSS, vart du vill i Magento.

Magento erbjuder dig flera sätt att lägga till en TrustBox på din webbsida. Vår guide visar dig, hur du lägger till TrustBoxar via Magentos admin-portal. För mer avancerade implementeringar rekommenderar vi, att du tar kontakt med en utvecklare, som har erfarenhet med webbteknik och Magento.
Så lägger du till en TrustBox på din webbsida
  1. Gå till System/Configuration i Magento
  2. Klicka på Design
  3. Dölj HTML Head sektionen.
  4. Gå till Integrationer på ditt företagskonto och välj TrustBox bibliotek.
  5. Hitta den TrustBox, du önskar att implementera och klicka på Läs mer för att se instruktionerna.
  6. Kopiera TrustBoxens header-snippet.
  7. Gå tillbaka till Magento och klistra in header-snippet'en i Miscellaneous Scripts
  8. Klicka Save Config
  9. Gå till CMS/Pages
  10. Hitta den sida, som du vill lägga till TrustBoxen på. I detta exempel kommer vi lägga till en TrustBox på Madison Island page.
  11. Klicka på Content
  12. Gå tillbaka till Integrationer på ditt Trustpilot företagskonto och välj TrustBox bibliotek.
  13. Hitta den TrustBox, du önskar att implementera och klicka på Läs mer för att se instruktionerna.
  14. Kopiera 'body'-delen av TrustBoxens code-snippet.
  15. Tillbaka i Magento ska du klistra in code-snippet'en i Content sektionen.
  16. Klicka Save Page
  17. Din TrustBox kommer nu att visas på din webbplats.
Så lägger du till flera TrustBoxar på din webbsida

I det första avsnittet i denna artikel, har vi använt vår Carousel TrustBox som exempel på, hur du implementerar en TrustBox på din webbplats. Nu ska vi använda vår Horizontal TrustBox för att beskriva, hur du implementerar flera TrustBoxar.

I vårt TrustBox bibliotek, kan du se våra föreslagna placeringar för var och en av våra TrustBoxar.
  1. Gå till System/Configuration i Magento
  2. Klicka på Design
  3. Dölj Footer section.
  4. Gå till Integrationer på ditt Trustpilot företagskonto och välj TrustBox bibliotek.
  5. Hitta vår Horizontal TrustBox och välj Läs mer för att se instruktionerna.
  6. Kopiera 'body'-delen av TrustBoxens code-snippet.
  7. Gå tillbaka till Magento och klistra in body-snippet'en i Miscellaneous HTML
  8. Klicka Save Config
  9. Uppdatera din webbsida. Du kommer nu att se Horizontal TrustBoxen i sidfotsavsnittet på din webbsida.
Så tar du bort en TrustBox från din webbsida
  1. Gå till System/Configuration i Magento
  2. Klicka på Design
  3. Dölj Footer section.
  4. Ta bort det script du har lagt till Miscellaneous Script
  5. Dölj HTML Head sektionen.
  6. Ta bort det code-snippet du har lagt till Miscellaneous Script
  7. Gå till CMS/Pages
  8. Klicka på den sida, där du har lagt till TrustBoxen.
  9. Klicka på Content
  10. Ta bort det code-snippet som du har lagt till i content-sektionen
  11. Uppdatera din webbsida. Du kommer nu att se, att din TrustBox har tagits bort.