Så lägger du till en TrustBox i Squarespace

Öppna alla

Denna guide är till för Squarespace-användare, som vill implementera en TrustBox på deras webbsida.

Du kan skapa och ändra din butiks innehåll, genom att sätta in HTML, JAVASCRIPT och CSS kod-snippets, var som helst i Squarespace.

Så lägger du till en TrustBox på en specifik sida
  1. Öppna din Squarespace-sida i redigeringsläge genom att klicka på pilen i det övre vänstra hörnet.
  2. Hitta den sida, där du vill infoga din TrustBox och välj Settings
  3. Klicka på Advanced
  4. Gå till integrationer på ditt företagskonto och välj TrustBox-bibliotek.
  5. Hitta den TrustBox, du önskar att implementera och klicka på Läs mer för att se instruktionerna.
  6. Kopiera TrustBoxens script-snippet.
  7. Klistra in script-snippet i Page Header Code Injection fältet
  8. Klicka Save
  9. Hitta den sida, där du vill infoga din TrustBox och välj Edit.
  10. Klicka på det svarta fältet, där du vill infoga TrustBoxen.
  11. Ett popup-fönster visar, vilka tillgängliga block som finns tillgängliga för din webbplats.
  12. Välj Code.
  13. Du kommer nu att se ett nytt popup-fönster, med ett fält som ska innehålla TrustBoxens kod-snippet från Trustpilot.
  14. Kopiera 'body'-delen av TrustBoxens kod-snippet
Obs: Läs följande artikel, om du vill ha fler detaljer om hur man implementerar en TrustBox.
  1. Klistra in Trustpilots body-snippet i Squarespace-fältet:
  2. Klicka på Apply och sedan påSave.
  3. Uppdatera sidan i en annan flik, för att se om TrustBoxen har infogats. I det här exemplet, använde vi Carousel TrustBoxen:
Så lägger du till flera TrustBoxar i Squarespace

I exemplet med vår Carousel TrustBox har vi visat dig, hur du lägger till en TrustBox. Nu ska vi använda Horizontal TrustBoxen för att visa dig hur du lägger till ännu en TrustBox.

I vårt TrustBox-bibliotek, kan du se våra föreslagna placeringar för var och en av våra TrustBoxar.
  1. Klicka på Edit i det område, som du vill lägga till en TrustBox, t.ex. på sidans sidfot.
  2. Klicka på det svarta fältet där du vill infoga TrustBoxen.
  3. Ett popup-fönster visar vilka block som finns tillgängliga för din webbplats.
  4. Välj Code.
  5. Du kommer nu att se ett nytt popup-fönster med ett fält som ska innehålla TrustBoxens kod-snippet från Trustpilot.
  6. Kopiera båda kod-snippets från TrustBoxen.
  7. Klicka på Apply och sedan påSave.
  8. Du kommer nu att se en Horizontal TrustBox på samma webbsida som Carousel TrustBoxen.
Så tar du bort en TrustBox från din Squarespace webbsida
  1. Hitta sidan med din TrustBox och välj Edit.
  2. Håll markören över TrustBoxen.
  3. Klicka på den röda papperskorgen.
  4. Klicka Save.
  5. Hitta sidan med din TrustBox och välj Settings.
  6. Klicka på Advanced.
  7. Ta bort TrustBoxens kod-snippet från Page Header Code Injection-fältet.
  8. Klicka Save.
  9. Din TrustBox kommer nu att tas bort från din webbplats.