Trustpilots supportteam

Bygg upp förtroendet för din verksamhet hos nya kunder och få dina befintliga kunder att återvända. Kom igång nu

Har du en fråga om vår plattform, eller ett tekniskt ett problem du behöver hjälp med? Då kan du kontakta Trustpilots supportteam.

Våra kunniga supportmedarbetare är experter på vår plattform, och de är redo att hjälpa dig om du har problem med exempelvis registrering av din företagsprofil eller återställning av ditt lösenord. De kan också hjälpa dig och dina utvecklare med tekniska ärenden såsom konfiguration av AFS, API:er och våra integrationer.

Om du behöver hjälp med att rapportera ett omdöme eller använda vår whistleblower-funktion, ber vi dig att kontakta vårt Content Integrity-team. Det kan du göra här.

Trustpilots olika paket ger tillgång till olika typer av hjälp, men våra duktiga supportmedarbetare kan hjälpa dig oavsett vilken typ av konto du har.

Våra supportmedarbetare är tillgängliga från måndag till fredag under följande tider:

Tidszon Öppettider
CET 09.00 - 00.00
GMT 08.00 - 23.00
EST 03.00 - 18.00
MST 01.00 - 16.00

Du kan kontakta oss på flera olika sätt. Här nedan kan du läsa mer om de olika alternativen. 

Kontaktformulär

Alla kan skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär. När du har skickat ditt meddelande kommer en supportmedarbetare kontakta dig så snart som möjligt.

Om du har skickat ditt meddelande efter arbetstid, kommer någon att kontakta dig följande arbetsdag.

Livechatt

Med vår livechatt kommer du direkt i kontakt med en supportmedarbetare. Det är ett bra sätt att få hjälp med akuta problem eller snabbt få svar på frågor.

Du hittar livechatten på ditt företagskonto.

Du startar chatten antingen genom att klicka på den blåa knappen med ett frågetecken längst upp till höger eller den gröna knappen Hjälp längst ner till höger. Följ sedan instruktionerna på skärmen för att chatta med en av våra supportmedarbetare. 

Chattknappen på företagskontot

För att få tillgång till vår livechatt behöver du eventuellt uppgradera ditt paket.

Telefon

Beroende på vilket paket du har, kan du be om att bli uppringd av Trustpilots supportteam.  Klicka på knappen med frågetecknet längst upp till höger på ditt företagskonto och klicka sedan på Begär återupprningning. När du fyllt i uppgifterna kommer en medarbetare kontakta dig så snart som möjligt. 

Related articles