Så kontaktar du Trustpilots supportteam

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Har du en fråga om Trustpilots plattform? Har du ett tekniskt problem som du behöver hjälp med? Kontakta Trustpilots supportteam för stöd och rådgivning.

Våra kunniga supportmedarbetare kan plattformen bättre än någon annan. De kan hjälpa dig med allt från felsökning av specifika problem till hur du får ut mesta möjliga av din Trustpilot-implementering.

Du kan kontakta support via:

• Kontaktformulär
  • Livechatt
  • Telefon

Olika nivåer av abonnemang ger tillgång till olika typer av hjälp. Men oavsett vilken typ av konto du har, kommer du alltid ha tillgång till samma vänliga och kunniga supportmedarbetare.

Kontaktformulär Livechatt Telefon
Free
Lite
Pro
Enterprise

Våra medarbetare är tillgängliga från måndag till fredag under följande tider:

Tidszon Öppettider
CET 09.00-00.00
GMT 08.00-23.00
EST 03.00-18.00
MST 01.00-16.00

Kolla även in vårt supportcenter där du kan hitta svar på de vanligaste frågorna, samt artiklar och guider som hjälper dig att få du ut mesta möjliga av Trustpilots plattform.

Kontaktformulär

Alla kan skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär. När du har skickat in ditt meddelande kommer en supportmedarbetare kontakta dig så fort de kan.

Om du har skickat in ditt meddelande efter arbetstid, kommer någon att kontakta dig följande arbetsdag.

Livechatt

Med livechatt-funktionen kommer du direkt i kontakt med en supportmedarbetare. Det är ett bra sätt att få hjälp med akuta problem eller få svar på snabba frågor.

För att öppna livechatten:

• I supportcentret klickar du på Hjälp-knappen längst ner till höger på skärmen. Skriv in din text i sökfältet och välj sedan livechatten.
  • Trustpilot Business klickar du på Hjälp-knappen längst ner till höger på skärmen. I Hjälp-rutan väljer du livechatten.

Livechatten är bara tillgänglig för kunder med betalkonton.

Telefon

Om du är en Pro- eller Enterprise-användare kan du kontakta Trustpilots supportteam direkt via telefon. Du hittar telefonnumret längst ner till vänster på ditt företagskonto.

Träffa vårt supportteam

Bakom varje uppklarade support-ticket finns en vänlig och kunnig supportmedarbetare. De är riktiga människor på plats runtom i världen – Köpenhamn, London, New York och Denver.

Våra supportmedarbetare är hängivna och gör allt de kan för att lösa dina problem. De är måna om att ge förstklassig kundservice och hjälpa alla våra användare att få ut mesta möjliga av Trustpilot.

Lär känna Trustpilots supportteam!