Hur kontaktar jag Trustpilots Support Team?

Trustpilots Support Team hjälper kunder och företag till att få ut mesta möjliga av deras Trustpilot-upplevelse.

Vårt Support Team arbetar ständigt på att leverera en service i världsklass. De tillhandahåller med lösningar, stöd och rådgivning för alla slags problem som kan uppstå. Vi är ett globalt team, med kontor i Köpenhamn, London, Berlin och New York, som består av erfarna och engagerade människor.

Vi behandlar dagligen de många frågor, förfrågningar och problem från våra användare för att se till att du får en bra upplevelse med Trustpilot.

Företagsanvändare kan kontakta oss direkt via vårt kontaktformulär, telefon och chatt.

Användare kan kontakta oss genom vårt kontaktformulär, och chatta med oss via vårt supportcenter

Kontorstider:

Alla våra användare kan kontakta vårt supportteam mellan klockan 9-24 (CET). Nedan visas arbetstiden för våra tre kontor, i deras respektive tidszoner:

• London, måndag - fredag, 9.00-18.00 (GMT)
    • Köpenhamn, måndag - fredag, 9.00-16.30 (CET)
    • Berlin, måndag - fredag, 9.00-16.30 (CET)
    • New York, måndag - fredag, 9.00-18.00 (UTC -5)

Utöver att erbjuda personlig support, har alla användare också tillgång till vår support-hemsida, support.trustpilot.com, som innehåller artiklar, guider om den generella användningen av Trustpilot, samt svar på vanligt ställda frågor

Träffa vårt Support Team här: