Så kontaktar du Trustpilots supportteam

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Har du en fråga om Trustpilots plattform? Har du ett tekniskt problem som du behöver hjälp med? Kontakta Trustpilots supportteam för stöd och rådgivning.

Våra kunniga supportmedarbetare kan plattformen bättre än någon annan. De kan hjälpa dig med allt från felsökning av specifika problem till hur du får ut mesta möjliga av din Trustpilot-implementering.

Du kan kontakta support via:

• Kontaktformulär
  • Livechatt
  • Telefon

Trustpilots olika paket ger tillgång till olika typer av hjälp. Men oavsett vilken typ av konto du har, är det alltid samma duktiga supportmedarbetare som kan hjälpa dig.

Våra medarbetare är tillgängliga från måndag till fredag under följande tider:

Tidszon Öppettider
CET 09.00-00.00
GMT 08.00-23.00
EST 03.00-18.00
MST 01.00-16.00

Kolla även in vårt supportcenter där du kan hitta svar på de vanligaste frågorna, samt artiklar och guider som hjälper dig att få du ut mesta möjliga av Trustpilots plattform.

Kontaktformulär

Alla kan skicka ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär. När du har skickat ditt meddelande kommer en supportmedarbetare kontakta dig så fort de kan.

Om du har skickat ditt meddelande efter arbetstid, kommer någon att kontakta dig följande arbetsdag.

Livechatt

Med vår livechatt kommer du direkt i kontakt med en supportmedarbetare. Det är ett bra sätt att få hjälp med akuta problem, eller svar på snabba frågor.

Så öppnar du livechatten:

• I supportcentret klickar du på Hjälp längst ner till höger. Skriv din fråga i sökfältet, tryck på returknappen och klicka därefter på Live-chatt.
  • På ditt företagskonto ska du klicka på Hjälp längst ner till höger och sedan på Live-chatt i hjälpfönstret.

För att få tillgång till vår livechatt kan du eventuellt behöva uppgradera ditt paket.

Telefon

Beroende på vilket paket du har, kan du be om att bli uppringd av Trustpilots supportteam. Du hittar telefonnumret längst upp till höger på ditt företagskonto.

Träffa vårt supportteam

Bakom varje uppklarad support-ticket finns en vänlig och kunnig supportmedarbetare som sitter i ett av våra kontor i Köpenhamn, London, New York och Denver.

Våra supportmedarbetare gör allt de kan för att lösa dina problem. De är måna om att ge förstklassig kundservice och hjälpa alla våra användare att få ut mesta möjliga av Trustpilot.

Lär känna Trustpilots supportteam!