Hur kontaktar jag Trustpilots Support Team?

Du kan komma i kontakt med Trustpilots Supportteam på flera sätt, t.ex. via kontaktformulär, livechatt eller telefon. Vi rekommenderar dock att du först tar en titt på vårt omfattande Supportcenter, support.trustpilot.com, där du hittar massor av artiklar och guider om relevanta frågor som rör ditt konto och Trustpilot.

Vårt Supportteam levererar service i världsklass och erbjuder lösningar, hjälp och råd för alla möjliga problem som kan uppstå. Vi är ett globalt team bestående av erfarna och engagerade medarbetare, med kontor i London, Köpenhamn, Berlin, New York och Denver.

Vi behandlar dagligen våra användares alla frågor och problem, och använder vår kunskap och expertis till att se till att du får en bra upplevelse med Trustpilot.

Kontaktformulär

Skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär - vi svarar så fort vi bara kan.

Om du skickar ditt meddelande efter kontorstid (se nedan) får du svar så fort Supportteamet är tillbaka på kontoret.

Livechatt

Använd vårt livechattfunktion om du vill inleda ett samtal direkt med en av våra medarbetare.

Du kommer åt livechatten genom att klicka på ikonen i hörnet längst ner till höger på vårt Supportcenter eller på ditt företagskonto.

Telefon

Pro- eller Enterprise-användare kan kontakta Trustpilots Supportteam via telefon.

Numret hittar du i hörnet längst ner till vänster på ditt företagskonto.

Kontorstider

Vi erbjuder support från våra globala supportkontor mellan 9.00 och 24.00 (CET).

Våra kontor har följande öppettider:

• London: måndag - fredag, 9.00-18.00 (GMT)
  • Köpenhamn: måndag - fredag, 9.00-16.30 (CET)
  • Berlin: måndag - fredag, 9.00-16.30 (CET)
  • New York: måndag - fredag, 9.00-18.00 (UTC -5)
  • Denver: måndag - fredag, 8.30-17.00 (UTC -7)

Träffa vårt Supportteam

Är det något vi har i överflöd - med våra kontor i London, Köpenhamn, Berlin, New York och Denver - så är det vänliga och kunniga medarbetare som hjälper både kunder och företag att få en så bra Trusptilot-upplevelse som möjligt.

Här kan du lära känna vårt Supportteam: