Så lägger du till en TrustBox i Shopify Följ

Öppna alla

Denna guide är för Shopify-användare som vill implementera en TrustBox på deras webbsida.

I Shopify läggs TrustBoxen till som anpassade snippets. Du kan skapa och ändra din butiks innehåll och lägga till HTML, JAVASCRIPT och CSS, genom att lägga till en ny snippet.

Så lägger du till en TrustBox på din webbsida:
  1. Gå till Online Store / Themes
  2. Klicka på ... och därefter på Edit HTML/CSS
  3. Välj Add a new snippet
  4. Skapa en ny snippet till body-delen av Trustpilot kodsnippet, genom att skriva namnet på den TrustBox som du vill implementera, t.ex. carouseltrustboxbody. Välj Create snippet
  5. Gå till integrationer på ditt företagskonto och välj TrustBox-bibliotek.
  6. Hitta den TrustBox, du önskar att implementera och klicka på Läs mer för att se instruktionerna.
  7. Kopiera 'body'-delen av TrustBoxens kod-snippet
  8. Klistra in det kopierede kod-snippet i det nya kod-snippet carouseltrustboxbody.
  9. Klicka på Save.
  10. Upprepa steg 3 till 9, men namnge din snippet script istället för body, t.ex. carouseltrustboxscript
  11. Kopiera 'script'-delen av TrustBoxens kod-snippet.
  12. Under rubriken Layout, välj standard-layout theme.liquid, eller den layout som du använder.
  13. Sätt in {% include 'trustboxscript' %} mellan <head></head>
  14. Sätt in {% include 'carouseltrustboxbody' %} där du vill visa Trustboxen, t.ex. mellan <body></body>.
  15. Din TrustBox bör nu visas på din webbplats.
Så lägger du till flera TrustBoxar på din webbsida:

I det första avsnittet i denna artikel kan du se hur du implementerar en TrustBox på din webbplats, med vår Carousel TrustBox som exempel. Den andra delen av artikeln beskriver hur du implementerar flera TrustBoxar, med vår Horizontal TrustBox som exempel.

I vårt TrustBox bibliotek, kan du se våra föreslagna placeringar för var och en av våra TrustBoxar.
  1. Skapa ett ny snippet till body-delen av Horizontal TrustBoxen, genom att följande steg 4 till 9 i "Så lägger du till en TrustBox på din webbsida"
  2. Gå till theme.liquid under Add a new snippet.
  3. Sätt in {% include 'Horizontaltrustboxbody' %} mellan <footer></footer>, där du vill visa TrustBoxen, t.ex. över PayPal-knappen.
  4. Båda TrustBoxarna kommer nu att visas på din webbsida.
Så tar du bort en TrustBox från din webbsida
  1. Gå till theme.liquid under Layout.
  2. Ta bort det kod-snippet du tidigare la till mellan <head></head> i steg 13 och <body></body> i steg 14 (se Så lägger du till en TrustBox på din webbsida).
  3. Klicka på Save.
  4. Gå till snippets.
  5. Välj det snippet som du vill ta bort.
  6. Klicka på Papperskorg-ikonen.
  7. Klicka på Delete för att radera din snippet permanent.