Installera Trustpilots BigCommerce-integration

Kom igång nu

Med vår BigCommerce-integration kan du automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, lägga till flera TrustBox-widgets, och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I denna artikel visar vi hur du kommer igång.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Och denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Installera integrationen

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel > BigCommerce. Klicka på Anslut.
  2. Du kommer att omdirigeras till Trustpilot Reviews-sidan på ditt BigCommerce-konto. Därifrån klickar du på Install.
  3. Granska villkoren och kryssa i rutan för att acceptera. Klicka sedan på Confirm.
  4. Välj din Business-Unit från rullgardinsmenyn. Välj kryssrutan för att godkänna villkoren. Klicka på Confirm.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen visas Trustpilot Reviews-fliken på din administratörspanel för BigCommerce. Du hittar den under Apps på den vänstra panelen. Härifrån kan du konfigurera dina inställningar, skicka omdömesinbjudningar och lägga till en TrustBox.

Nästa: Trustpilots BigCommerce-integration: Skicka omdömesinbjudningar