Så lägger du till en TrustBox i PrestaShop Följ

Öppna alla

Denna guide är för PrestaShop-användare som vill implementera en TrustBox på deras webbsida.

På PrestaShop kan du installera hanteringsmoduler för ditt innehåll, som gör det möjligt att lägga till och ändra innehållet på din butiks webbsida. Denna artikel är baserad på den kostnadsfria contentBox-modulen, som gör det möjligt att lägga till HTML, JAVASCRIPT, och CSS-block i PrestaShop 1.5 eller PrestaShop 1.6.

Notera: Trustpilot ger inte support för tredje part-plugins och är inte heller ansvarig för dessa.
Så laddar du ner och installerar contentBox-modulen till PrestaShop
  1. Gå till http://contentbox.org och ladda ner contentBox-modulen.
  2. Logga in på din butiks administrationssida.
  3. Klicka på Modules and Services och sedan på Add a new module
  4. Välj contentbox.zip-filen och klicka på Upload this module

Efter att filen är uppladdad, får du följande meddelande: The module was successfully downloaded.

1. Sök efter contentbox i dina moduler och klicka på Install.
  2. Välj Proceed with the installation

När installationen är färdig, får du följande meddelande: Module(s) installed successfully.

Så lägger du till en TrustBox på din webbsida med contentBox-modulen
  1. På ditt företags Trustpilotkonto går du in under Integrationer och väljer TrustBox Bibliotek.
  2. Välj den TrustBox du vill implementera och klicka på Läs mer för att läsa instruktionerna.
  3. Kopiera båda kod-snippets till TrustBoxen.
Notera: Läs denna artikel, om du vill veta mer om hur du implementerar en TrustBox.
  1. Gå till contentBox Configure och välj Tools, </> Source code
  2. Klistra in de två kod-snippets som du kopierade i steg 3, klicka på Ok och Save
  3. Gå in på din butiks webbsida och gå ner till sidfoten för att se din TrustBox.
Notera: ContentBox placerar som standard TrustBoxen på sidfoten av din webbsida, men du har möjlighet att ändra dess placering. Läs denna artikel: Så flyttar du din TrustBox från standardplaceringen.
Så flyttar du din TrustBox från standardplaceringen
  1. Logga in på din butiks administrationssida, klicka på Modules and Services, sök efter contentbox i dina moduler, klicka på Configure

och Manage hooks

1. RTa bort den hook som heter displayFooter genom att klicka på pilen vid sidan av Edit-knappen och välj Unhook

Nu är displayFooter inte längre tillgänglig i Positions-listan, och du kommer få följande meddelande: The module was successfully removed from the hook

1. Klicka på Transplant a module
  2. Välj contentBox-modulen, gå till displayLeftColumn och klicka på Save

Du ser nu följande meddelande: The module transplanted successfully to the hook.

1. Gå in på din butiks webbsida, klicka på en av dina produkter och scrolla ner för att se din TrustBox
  2. För att ändra position på TrustBoxen i produktsidans vänstra kolumn, ska du gå in på din butiks administrationssida, under > Modules and Services > Positions. Sök efter contentBox i dina moduler och dra contentBox-modulen till önskad placering under displayLeftColumn
  3. Uppdatera din butiks webbsida och du kommer att kunna se TrustBoxen på den önskade placeringen i den vänstra kolumnen.
Så lägger du till flera TrustBoxar till din webbsida med contentBox-modulen

Här är ett exempel på hur du kan lägga till vår TrustBox Carousel på din webbsida och vår Horizontal TrustBox i sidfoten. I vårt TrustBox bibliotek, finns ytterligare förslag på var du kan placera våra TrustBoxar på din webbsida.

1. Gå in på http://contentbox.org och klicka på Generate your Module.
Notera: Trustpilot ger inte support för tredje part-plugins och är inte heller ansvarig för dessa.

1. Namnge modulen Carousel och beskriv det som Trustpilot Carousel TrustBox. Klicka sedan på Generate your Module för att ladda ner det.
  2. Repetera steg 2 för att implementera Horizontal TrustBoxen. Namnge modulen Horizontal och beskriv det som Trustpilot Horizontal TrustBox.
  3. För att ladda upp båda moduler, ska du följa steg 1 och 2 i Så lägger du till en TrustBox på din webbsida, med contentBox-modulen.
Notera: Namnet på modulen bör visas där det står contentBox.
  1. Nu är Carousel TrustBoxen placerad i sidfoten på din webbsida. För att flytta dess placering ska du följa steg 1 till 4 i Så flyttar du din TrustBox från standardplaceringen. I steg 4, ska du välja den hook som heter displayHome.
Notera: Namnet på modulen bör visas där det står contentBox.
  1. Uppdatera din webbsida, och du kommer att kunna se Carousel TrustBoxen på din webbsida och Horizontal TrustBoxen i din sidfot.
Så avinstallerar du eller tar bort contentBox-modulen från din webbsida
  1. Logga in på din butiks administrationssida
  2. Klicka på Modules and Services, sök efter contentBox och klicka på Uninstall

Du kommer nu att kunna se följande meddelande: Module(s) uninstalled successfully.

1. Klicka på Delete för att ta bort contentBox-modulen
Notera: Namnet på modulen bör visas där det står contentBox.