Kom igång med Trustpilots API:er

Få ut mesta möjliga av Trustpilots verktyg genom att ansluta dina system och appar med hjälp av våra API:er.

Vad är ett API?

Ett API (Application Programming Interface) är ett gränssnitt mellan programvaror. API:er gör det möjligt för olika mjukvarusystem att kommunicera utan att användaren behöver göra något. Uppgifter automatiseras, vilket besparar dig både tid och energi i dina arbetsprocesser, t.ex. i utskickandet av inbjudningar till kunder.

Vad kan du göra med Trustpilots API:er?

• Exportera och visa omdömen på din webbsida eller i dina marknadsföringskampanjer
  • Integrera omdömen i ditt CRM-system
  • Importera omdömen till dina supportsystem och besvara dem direkt därifrån
  • Integrera företags- och/eller produktomdömen i dina egna e-mailkampanjer

Hur använder jag Trustpilots API:er på rätt sätt?

Trustpilots API:er erbjuder stor flexibilitet, förutsatt att våra företagskunder följer våra riktlinjer för integration och vår stilguide samt att de visar upp omdömen på ett meningsfullt, transparent och icke-vilseledande sätt.

Kom igång!

Det krävs utveckarkunskaper för att integrera Trustpilots API:er. Här hittar du vår API-dokumentation för utvecklare.

Kontakta din Account Manager eller vårt Support-team så hjälper de dig att få tillgång till våra API:er. Av dem får du en API-nyckel eller en hemlig API-nyckel som fungerar som en unik legitimation för dig eller dina utvecklare som användare av våra API:er och ger er tillgång till allt ert Trustpilot-innehåll.

Varken API-nyckeln eller den hemliga API-nyckeln får delas med tredjeparter. Kontakta vårt Supportteam omedelbart om du misstänker att en tredjepart har fått tillgång till någon av dessa. Vi ogiltigförklarar då dina API-referenser och ger dig nya.

För mer information om Trustpilots API:er, besök developers.trustpilot.com.