Installera Trustpilots Shopify-integration

Denna funktion ingår i Free-paketet.

Med vår Shopify-integration kan du automatisera dina inbjudningar för företags- och produktomdömen samt lägga till flera TrustBox-widgetar. Så här installerar du integrationen.

Från ditt företagskonto på Trustpilot

1. Logga in på ditt företagskonto och gå till Integrationer > E-handel > Shopify
  2. Ange din Shopify-domän i textfältet och klicka på Anslut.
  3. Shopify öppnas i ett nytt fönster. Klicka på Install app.
  4. Trustpilot Business öppnas i ett nytt fönster. Logga in eller registrera dig för att fortsätta.
  5. Välj vilken Trustpilot-domän du vill ansluta till din butik från rullgardinsmenyn och klicka på kryssrutan.
  6. Klicka på Anslut för att slutföra kopplingen mellan Trustpilot och din Shopify-butik.
  7. Du kommer att omdirigeras till Trustpilot-appen i Shopify. Nu är ditt Shopify-konto anslutet och omdömesinbjudningar kommer att automatiskt att skickas ut till dina kunder efter varje köp.

Från Shopify App Store

1. Gå till Trustpilot Reviews-appen i Shopify App Store och klicka på Add app.
  2. På sidan som öppnas klickar du på Install app.
  3. Trustpilot Business öppnas i ett nytt fönster. Logga in eller registrera dig för att fortsätta.
  4. Välj vilken Trustpilot-domän du vill ansluta till din butik från rullgardinsmenyn och klicka på kryssrutan.
  5. Klicka på Connect för att slutföra kopplingen mellan Trustpilot och din Shopify-butik.
  6. Du kommer att omdirigeras till Trustpilot-appen i Shopify. Nu är ditt Shopify-konto anslutet och omdömesinbjudningar kommer att automatiskt att skickas ut till dina kunder efter varje köp.

När du använder Shopify-integrationen är företagsomdömen alltid aktiverade. Det här möjliggör för ditt företag att samla in fler verifierade omdömen, för att på så sätt skapa förtroende och få bättre kundinsikt.

Hantera integrationen

När du har installerat integrationen hittar du Trustpilot Reviews under fliken Apps på din Shopify Admin-sida. Härifrån kan du hantera inställningar för dina inbjudningar såsom timing och leverans, produktomdömen och produktsynkronisering och widgetar för dina webbsidor.