Installera Trustpilots Shopify-integration

Kom igång nu

Med vår Shopify-integration kan du automatisera din insamling av företags- och produktomdömen, lägga till flera TrustBox-widgets, och bjuda in kunder till att skriva omdömen. I denna artikel visar vi hur du kommer igång.

Obs: Vi har för närvarande ingen testmiljö tillgänglig. Och denna integration är inte kompatibel med Internet Explorer.

Installera integrationen

1. Logga in på ditt företagskonto och navigera till Integrationer > E-handel > Shopify.
  2. Ange din Shopify-domän i textfältet och klicka på Anslut.
  3. Shopify öppnas i ett nytt fönster. Välj din Business-Unit från rullgardinsmenyn.
  4. Markera kryssrutan för att godkänna villkoren. Klicka på Confirm.

Konfigurera integrationen

När du har installerat integrationen hittar du Trustpilot Reviews under fliken Apps på din Shopify Admin-sida, Härifrån kan du konfigurera dina inställningar, ställa in dina omdömesinbjudningar och lägga till en TrustBox på dina webbsidor.

Nästa: Trustpilots Shopify-integration: Skicka omdömesinbjudningar