Så skickar du inbjudningar genom att ladda upp en fil med dina kunddata (produktomdömen)

Denna funktion ingår i tilläggsmodulen Product Reviews.

Skaffa modulen

Om du föredrar att manuellt bjuda in dina kunder till att skriva produktomdömen, kan du skapa en CSV-fil med dina kunddata och importera den till ditt företagkonto på Trustpilot. Så här gör du:

1. Gå in på ditt företagskonto och klicka på Samla in omdömen > Bjud in kunder.
  2. Välj Ladda upp en fil - Företags- och produktomdömen under Bjud in manuellt.
  3. Klicka på Välj fil och ladda upp din CSV-fil. Kolumnerna i CSV-filen måste innehålla följande data, i följande ordning:
  • Kundens e-mail
  • Kundens namn
  • referensnummer
  • SKU
  • Produktnamn
  • Produkt-URL
  • Bild-URL

1. Kontrollera att dina kunddata är korrekta och klicka på Fortsätt.
  2. Ange din avsändarinformation i fältet Avsändarnamn. Välj sedan svars-e-mailadressen, som inbjudan ska skickas från, från rullgardinsmenyn. Klicka på Fortsätt.

1. Välj en mall för omdömesinbjudningar från rullgardinsmenyn under Välj mall. Du kan också välja språk för dina inbjudningar.

1. I rullgardinsmenyn under Vilken målsida vill du att din inbjudan dirigerar dina kunder till? väljer du den lokala Trustpilot-webbsida som du vill skicka dina kunder till så att de kan skriva sina omdömen. Klicka på Nästa.

1. Kontrollera vad som står. Om du tycker det ser bra ut, klickar du på Skicka inbjudningar.