Så kan du automatisera dina produktomdömesinbjudningar

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Trustpilot erbjuder en rad olika sätt att automatisera dina produktomdömesinbjudningar. Du kan även välja en inbjudningsinställning där du ber dina dina kunder om företagsomdömen och produktomdömen på samma gång.

Oavsett vilket alternativ du väljer rekommenderar vi dig att automatisera dina inbjudningar för att få en kontinuerlig inströmning av nya omdömen. I denna artikel kan du läsa om de olika alternativen för automatisering av inbjudningar till produktomdömen.

(Om du inte är riktigt redo att automatisera ännu kan du kolla in dessa manuella inbjudningsalternativ.)

Trustpilots e-handelsappar

Med våra e-handelsintegrationer kan du skicka en enda inbjudan till dina kunder med en länk till att skriva företagsomdömen, samt en eller flera produktomdömen. Vår app gör det möjligt för Trustpilot att extrahera den data som behövs direkt från din webbutik och sedan skicka vidare datan till våra inbjudningssystem. Läs mer i artiklarna nedan:

Trustpilots API:er

Ställ in Trustpilots API:er för att ge oss tillgång till att bjuda in kunder å dina vägnar. Du får bäst resultat genom att använda vår optimerad mall för produktomdömen. Den innehåller en länk som tar kunden till vårt företagsomdömesformulär, och därefter vidare till vårt produktomdömesformulär.

Ditt eget kommunikationsflöde

Du kan även inkludera inbjudningslänkarna i dina egna uppföljnings-e-mail så att inbjudningarna skickas från din domän istället för Trustpilots. Denna inställning är aningen mer komplicerad, men länken tar dina kunder till samma omdömesformulär.

Här är dina alternativ:

• Samla in produktomdömen via en inbjudningslänk
  • Skapa en inbjudningslänk där kunden kan lämna produktomdömen om en eller flera produkter med hjälp av vårt API Create product review invitation link. Lägg därefter till länken i din e-mailinbjudan.