Produktomdömen - Inbjudningar

Produktomdömen – en översikt över våra inbjudningsmetoder

Vill du bjuda in dina kunder till att lämna produktomdömen efter att de handlat hos ditt företag? Samla in företags- och produktomdömen med hjälp av våra funktioner eller e-handelsappar, eller skicka kundinbjudningar via dina egna system.

Samla in företags- och produktomdömen via funktionen Bjud in kunder

Gå till ditt företagskonto och välj fliken Inbjudningar. Här kan du bjuda in dina kunder att lämna både produkt- och företagsomdömen via en och samma e-mailinbjudan. Läs mer om denna inbjudningsmetod här.

Samla in företags- och produktomdömen via våra e-handelsappar

Med Trustpilots e-handelsappar kan du skicka inbjudningar till dina kunder innehållande länkar där de kan lämna både ett företagsomdöme och ett eller flera produktomdömen. Apparna låter Trustpilot hämta all nödvändig data direkt från din webbutik. Datan skickas sedan vidare till våra inbjudningstjänster. Läs mer i artiklarna nedan:

Använd Trustpilots inbjudningstjänster

Du kan också välja att låta Trustpilot skicka ut dina produktomdömesinbjudningar. Om du väljer detta alternativ skickas inbjudningarna ut till dina kunder via våra API:er.

Dina kundinbjudningar skickas ut med hjälp av Trustpilots e-mail-mallar. Vi lägger till en länk i e-mailen som tar kunden till vårt företagsomdömesformulär, och därefter vidare till vårt produktomdömesformulär.

Använd dina egna kommunikationsflöden

Du kan lägga till inbjudningslänkar i e-mailen du skickar ut till dina kunder efter att de har handlat hos ditt företag. På så sätt skickas e-mailinbjudningarna från din egen domän och inte Trustpilots, men dina kunder omdirigeras fortfarande direkt till omdömesformuläret:

a) Samla in produktomdömen via en inbjudningslänk

Skapa en inbjudningslänk där kunden kan lämna produktomdömen om en eller flera produkter med hjälp av vårt API Create product review invitation link. Lägg därefter till länken i din e-mailinbjudan.

Läs mer här.

b) Samla in både företags- och produktomdömen via samma inbjudningslänk

Samla in ett företags- och ett produktomdöme via en och samma inbjudningslänk genom att använda följande API:er: Create product review invitation link och Generate service review invitation link.

Läs mer här.