Så kan du automatisera dina produktomdömesinbjudningar

När dina befintliga kunder pratar om ditt företag lyssnar dina potentiella kunder.

Börja samla in omdömen redan idag!

Trustpilot erbjuder en rad olika sätt att automatisera dina produktomdömesinbjudningar. Du har också möjlighet att skicka inbjudningar till att skriva både företags- och produktomdömen på samma gång.

Oavsett vad du väljer rekommenderar vi dig att automatisera dina inbjudningar för att säkerställa att du kontinuerligt får nya omdömen.

Om du inte är riktigt redo att automatisera ännu kan du kolla in dessa manuella inbjudningsalternativ.

Automatisk Feedback Service

Automatic Feedback Service, eller AFS, skickar automatiskt e-mailinbjudningar till dina kunder efter att de har gjort ett köp eller haft en serviceupplevelse. Med AFS får du fler omdömen och därmed bättre förståelse för vad dina kunder tycker – och du kan använda dig av dessa insikter för att förbättra din kundnöjdhet.

Trustpilots integrationer

Med våra integrationer kan du skicka en enda inbjudan till dina kunder med en länk till att skriva företagsomdömen, samt ett eller flera produktomdömen.

Vår app gör det möjligt för Trustpilot att extrahera den data som behövs direkt från din webbutik och sedan skicka vidare datan till våra inbjudningssystem.

Vi har integrationer för följande e-handelsplattformar:

Obs: Du kan också skicka dina kunder två separata inbjudningar till att skriva produkt- och företagsomdömen.

Trustpilots API:er

Ställ in Trustpilots API:er för att ge oss tillgång till att bjuda in kunder å dina vägnar. Du får bäst resultat genom att använda vår optimerade mall för produktomdömen. Den innehåller en länk som tar kunden till vårt företagsomdömesformulär, och därefter vidare till vårt produktomdömesformulär.

Ditt eget kommunikationsflöde

Du kan även inkludera inbjudningslänkarna i dina egna uppföljnings-e-mail så att inbjudningarna skickas från din domän istället för Trustpilots. Denna inställning är aningen mer komplicerad, men länken tar dina kunder till samma omdömesformulär.

Du har följande två alternativ:

• Samla in produktomdömen via en inbjudningslänk

Skapa en inbjudningslänk där kunden kan lämna produktomdömen om en eller flera produkter med hjälp av vårt API Create product review invitation link. Lägg därefter till länken i din e-mailinbjudan.

• Samla in både företags- och produktomdömen via samma inbjudningslänk

Samla in ett företags- och ett produktomdöme via en och samma inbjudningslänk genom att använda följande API:er: Create product review invitation link och Generate service review invitation link.